Melyik a legjobb sportcsatorna?
2016. április 06. írta: Despota

Melyik a legjobb sportcsatorna?

o-112822024-facebook.jpg

Jelenleg 12 sportcsatorna elérhető Magyarországon, gyakorlatilag nincs olyan sportesemény, amely ne lenne nyomon követhető, akár élőben, valamelyik adó kínálatában. Bajnokok Ligája, NHL, NBA, vagy épp a mennyei NB1 küzdelmei, mindenki megtalálhatja a számára érdekes műsort. De vajon melyik a legjobb sportcsatorna? Melyiket nézitek legszívesebben? A döntés ezúttal is a Ti kezetekben van!

DIGI Sport

digi_sport_logo_balls.jpg

A Digi Sport a Digi sportcsatornája, amely 2009. július 23-án indult. Jelenleg 3 adóval vannak jelen a palettán. A csatorna számos sportágat közvetít. Az 1-es adó főleg labdarúgással és kézilabdával foglalkozik, a másik két adón vegyesen futnak a közvetítések. A Premier League küzdelmei mellett olasz és francia mérkőzéseket, argentin és brazil összecsapásokat is találunk kínálatukban, de a tenisz, ökölvívás, vízilabda és kézilabda közvetítéseket is nyomon tudjuk követni. 

Eurosport 

2000px-eurosport_logo_svg.png

Az Eurosport a legnagyobb európai televíziós sportcsatorna-hálózat, amely a világ 54 országában és 20 nyelven – köztük magyarul is – fogható műholdon és kábelszolgáltatókon keresztül. A hálózat tagjaként hazánkban jelenleg kettő televíziócsatorna működik: az Eurosport 1, az Eurosport 2.1996-ban indult a magyar nyelvű kommentár, Palik László és Héder Barna vezetésével, az első riporterek közt volt még Dávid Sándor, Fülöp László, Gundel Takács Gábor és Vitár Róbert. Szinte kivétel nélkül az összes sportág képviselteti magát a Eurosport kínálatában, a focitól a síugrásig, az atlétikán és a teniszen keresztül. 

Extreme Sports

extreme-tv.jpg

Az Extreme Sports egy amerikai sporttévé, amely a nap 24 órájában extrém sportokkal foglalkozik. A műsorkínálatában megtalálható a szörf, a motorcross, a síelés, a BMX is. A csatorna Magyarországon kizárólag a UPC és a UPC Direct kínálatában érhető el.

Fit HD

10155300_451106545031077_748503810749788652_n.png

A Fit HD csatorna 6-22 között sugározza fitnesz műsorát, melyen aerobic, jóga, alakforma, baba-mama torna, bailar aerobik, iron box, port de bras, preventív gerinctorna kapott helyet.

M4 Sport

m4.jpg

Az M4 Sport a Duna Média sportcsatornája, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indult el. Ezen a csatornán láthatók a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat naponta. Az M4 kínálata: 2016. évi nyári olimpiai játékok, 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság, Formula-1 világbajnokság, Red Bull Air Race Világkupa, WTCC Túraautó-világbajnokság, UEFA-Bajnokok Ligája, Első osztályú magyar bajnoki mérkőzések.

SportKlub

sportklub2.jpg

A Sportklub egy európai sportcsatorna, amely 2006. január 2. óta sugároz Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Szerbiában és Szlovéniában. A csatorna 2007 őszétől kezdve Horvátországban is működik. Korábban élő közvetítésekkel jelentkeztek a Serie A, az MLS, valamint a Ligue1, Ligue 2 küzdelmeivel, újabban legfőképpen magazinokat, háttérműsorokat és beszélgetőshow-kat sugároznak. 

Sport TV

sporttv_1.jpg

A Sport TV egy európai sportcsatorna, amelynek műsora jelenleg Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában érhető el, különböző nyelveken. Három külön csatornája van, a Sport 1, a Sport 2 és a Sport M. Labdarúgás tekintetében UEFA-Bajnokok Ligája, a Holland bajnokság és a Spanyol bajnokság, az Angol FA-Kupa és a Német kupa küzdelmeibe nyerhetünk betekintést, de elérhetjük az NBA, az NFL, az NHL valamint a nívósabb tenisz és boksz összecsapásokat is.

A DÖNTÉS

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr378571942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halamadrid 2016.04.06. 20:15:07

SportKlubnak már nincs sok hátra

Vidám dal 2016.04.06. 22:18:17

Akiknek van digi es szeretik a premier league-et, azoknak egyertelmu
süti beállítások módosítása