A nap kérdése 2020. 03. 12. - Szerinted ki legyen a Vígszínház igazgatója?
2020. március 12. írta: Despota

A nap kérdése 2020. 03. 12. - Szerinted ki legyen a Vígszínház igazgatója?

31769635_dbc1f99086f94ae007538509c4a023ff_wm.jpg

Továbbra is Eszenyi Enikőt javasolja a szakmai bizottság Vígszínház igazgatójának a hvg.hu meg nem nevezett informátorai szerint. A portál azt írja: kedden döntött a Vígszínház igazgatói pályázatairól az erre alakult szakmai bizottság, és a többségük Eszenyi mellett voksolt. A szakmai bizottság csak javaslatot tesz, a döntést a fővárosi közgyűlés hozza majd meg a hónap végén.

Néhány órával korábbi hír, hogy  a Főpolgármesteri Hivatal felkérte a Vígszínház felügyelőbizottságát, folytasson le vizsgálatot a Vígszínház működésével, vezetésével összefüggő tapasztalatokról beszámoló, az elmúlt napokban megjelent nyilatkozatok és sajtóhírek kapcsán, hogy kiderüljön, miként biztosítják a Vígszínházban a munkavállalók alapvető jogait, védik emberi méltóságukat és szakmai integritásukat.

Az ügy előzménye, hogy nyílt levélben számolt be több neves, volt vígszínházi társulati tag arról, hogy a jelenleg regnáló igazgató, Eszenyi Enikő által gyakorolt verbális erőszak és agresszív vezetői kommunikációja hozzájárult ahhoz, hogy felbontsuk a szerződésünket a Vígszínházzal.

Te kit javasolnál a Vígszínház élére? Maradjon Eszenyi Enikő, vagy megérett az idő a változásra?

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr5415514694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.12. 08:44:02

Én úgy tudom, csak ballib lehet színházi szakember, szóval szerintem ezt a kérdést döntse el az illetékes: egy Soros által pénzelt, de természetesen tőle teljesen független civil bizottság!
süti beállítások módosítása