Pokémon Go: Menő, vagy ciki?
2016. július 21. írta: Despota

Pokémon Go: Menő, vagy ciki?

pokemon4.jpg

A világ sosem látott Pokémon-lázban ég,  a Nintendo részvényei az egekbe szöktek,  már népszerűbb, mint a pornó és a Tinder együttvéve.  A játékosok kimennek a szabadba, és mindenki játszik, mintha muszáj lenne,  közben pedig különféle veszélyeknek teszik ki magukat, többeket kiraboltak a vadászat közben és sajnos már emberhalált is követelt az új őrület. A pokémonok ellepték az internetet is, ráadásul, ha mindez nem volna még untig elég,  úgy tűnik, élőszereplős filmet is kapunk hamarosan belőle

A világ egyik fele oda van érte, a másik része ugyanakkor kiütést kap tőle, több helyszínről azonnali hatállyal kitiltották a játékosokat, többek között a washingtoni holokausztmúzeumban és az arlingtoni nemzeti sírkertben, Auschwitzban sem és egy amszterdami kórház is arra kérték látogatókat, ne vadásszanak a kicsiny szörnyetegekre.

pokemon_go_screenshot_20160714125326_3_original_760x425_cover.png

De vajon mit gondolnak a Nagy döntés blog olvasói a milliárdokat termelő játékról? Imádják, utálják, vagy szimplán hidegen hagyja őket? Menő, vagy ciki pokémonozni? A döntés ezúttal is a ti kezetekben van!

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr138904822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2016.07.21. 21:45:02

Én még senkitől se hallottam erről a játékról, csak az Index és az Origo cikkei reklámozzák folyamatosan...

takysoft 2016.08.01. 16:24:57

Nekem szinte minden haverom nyomja. Ami laza ahhoz képest, hogy 31 vagyok, nem 15 :D
süti beállítások módosítása