Ön szerint mire lesz képes a magyar labdarúgó-válogatott?
2016. június 13. írta: Despota

Ön szerint mire lesz képes a magyar labdarúgó-válogatott?

csapatkep_vegleges-e1463739857173.jpg

Eb lázban ég mindenki, ilyenkor még azok is bele-bele néznek a mérkőzésekbe, akik máskor egyáltalán nem érdeklődnek a futball iránt. Mint Magdi kolléganőm, aki a Barátok közt után bizony odakapcsolt a nyitómeccsre, amelyet a franciák azzal a bizonyos Payet bombával be is húztak. Azóta már lejátszottak 6 további találkozót, az orosz és az angol huligánok félig szétkapták Marseille-t, holnap pedig 44 év után végre ismét hazánk aranylábú focistái is megmutatják magukat az európai porondon a sógorok ellen. Ennek kapcsán kérdeztük az utca emberét a hétvégén, mire számítanak Dzsudzsákéktól, látnak-e esélyt a továbbjutásra, esetleg a végső magyar sikerre. 

labdarugo-valogatott21-1024x682.jpg

Laci (23)

Amióta élek, a magyar válogatott semmilyen világversenyre nem tudott kijutni, ezért nagyon várom már a keddi összecsapást az osztrákokkal. Dárdai és Storck elég jól összerakta a csapatot és nem a legerősebb csoportba sorsoltak bennünket, szerintem meg lehet a továbbjutás is akár. Bizakodó vagyok, szerintem 4 ponttal ott leszünk a második helyen, de ha mégsem, akkor sem leszek csalódott, a lényeg, hogy tegyék oda magukat a srácok, mert egy egész ország szurkol most nekik.

Timi (16) és Zita (16)

A fociról azt gondolják, csak a fiúk szeretik, mi azonban igazolt játékosként rúgjuk a labdát és persze drukkolunk a magyar csapatnak. Minden meccset megnézünk, és abban reménykedünk, hogy a válogatott lehet a meglepetéscsapat az Európa-bajnokságon. de már az is siker volna, ha egy meccset meg tudnánk nyerni a csoportban. A kedvencünk Nagy Ádám egyébként.

István (68)

Minden foci érdekel, az Eb alatt is az összes találkozót végig fogom nézni a nejem nagy örömére (*nevet). Mit várok a magyaroktól? Nehéz lesz. Az első mérkőzéseket látva nagyon oda kell tenni magunkat, ha eredményesek akarunk lenni. Ez azért nem annyira erős gárda, mint mondjuk Détári és Kipu (*Kiprich József) idejében és nézzük meg, ők is hogy leégtek Mexikóban (Az 1986-os labdarúgó-világbajnokság). Mindent összevetve szerintem nem fogunk pontot szerezni, már az is jó volna, ha legalább 1-2 gólt láthatnánk a magyaroktól. Természetesen szurkolok majd nekik a televízió előtt. Szerintem a belgák, vagy a németek nyerik majd a döntőt, de ne legyen igazam, legyen egy unalmas Wales - Magyarország, amelyet tizenegyesekkel mi nyerünk. A görögök  (2004) és a dánok (1992) is vittek véghez csodát, talán egyszer végre nekünk is összejöhet. 

Ön szerint mire lesz képes a magyar labdarúgó-válogatott?

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr318805228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holu1 2016.06.13. 12:28:43

AZ első mecsen kapunk vagy 5golt hajrá magyarok
süti beállítások módosítása