Továbbjut a magyar labdarúgó-válogatott Eb-pótselejtezőn?
2015. november 12. írta: Despota

Továbbjut a magyar labdarúgó-válogatott Eb-pótselejtezőn?

szurkolok_hun.jpg

Életük eddigi legfontosabb mérkőzéseire készülnek a magyar labdarúgó-válogatott tagjai. A norvégok elleni Eb-pótselejtező első meccsét ma este Oslóban rendezik, míg a visszavágó három nappal később a Groupama Arénában lesz. Mindkét találkozó 20.45-kor kezdődik majd és a végén kiderül, pocsékba megy-e Dárda Pál munkája. Habár a világranglistán 13 hellyel előrébb vagyunk, mint a norvégok, mégsem mi vagyunk a sorsdöntő párharc esélyesei, Bernt Hulsker, a korábbi norvég futballista a a labdarúgó Eb-pótselejtezőjének sorsolását követően az asztalt csapkodva hajtogatta, hogy „Álomsorsolás”. A már szakkommentátorként dolgozó Hulsker szerint ha a magyarok ellen alulmarad a norvég csapat, meg sem érdemli, hogy ott legyen az Eb-n.

De vajon tényleg nincs semmi esélyünk északi ellenfelünkkel, szemben, vagy kivételesen megmutatjuk a világnak, hogy igenis ott a helyünk az európai futballtérképen? Mit gondol, továbbjut a magyar válogatott? A döntés ezúttal is az Önök kezében van!

eb.jpg

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr168072176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.11.12. 18:35:32

A magyarok csak álmodozni tudnak. Ezért tudja őket bármelyik segghülye pártvezér birkává tenni.
Még három nap, aztán véget ér a foci álom. Legfeljebb majd a magyarja álmodja tovább hogy ő akkor is gyorsnaszád.
süti beállítások módosítása