Melyik a legfinomabb Whopper szendvics a Burger Kingben?
2015. május 06. írta: Despota

Melyik a legfinomabb Whopper szendvics a Burger Kingben?

burger-king-all-you-can-eat.jpg

Legutóbb a McDonald's hamburgerei közül válogathattatok, így talán senki sem lepődik majd meg, hogy ezúttal a legnagyobb konkurencia, a Burger King szendvicseit ízlelgetjük picit. Annyival nehezebb talán a dolgunk, hogy Mágenheim Julcsi kedvenc gyorséttermében lényegesen nagyobb a kínálat, így most kizárólag a floridai székhelyű cég zászlóshajóira, a Whopperekre koncentrálunk. A Burger King alapszendvicsét 1957-ben vezették be, és mára több, mint 1,6 millió darabot adnak el belőle naponta szerte a világon. De vajon melyik a legfinomabb közülük? A döntés ezúttal is a Ti kezetekben van!

CHICKEN WHOPPER®

2160.png

A prémium, tűzön grillezett 100% csirkemellfilére friss paradicsom karikákat és ropogós, zöld jégsaláta leveleket szórunk, végül lágy majonézzel koronázzuk.

GRILL STEAKHOUSE

2162.png

A tűzön grillezett marhahúsos szendvicset a saláta, a bacon, a ropogós sült hagyma, végül pedig a különleges steakhouse szósz teszi ellenállhatatlanná.

HOT CHILI WHOPPER® SAJTTAL

2164.png

Ezt a WHOPPER® szendvicset a tűzön grillezett marhahúsra olvadó Cheddar sajt, a pikáns Jalapeno paprika, a csípős Hot Chili szósz, a nap érlelte paradicsom, a friss hagyma, a ropogós jégsaláta levelek és a krémes majonéz teszi igazán felejthetetlenné.

WESTERN WHOPPER® (JUNIOR IS)

2165.png

A tűzön grillezett marhahús, a BBQ szósz és az illatos füstölt bacon szeletek ízei teszik igazi vadnyugati ínyencséggé a WESTERN WHOPPER®-t! A friss paradicsom, hagyma és a ropogós jégsaláta már csak ráadás.

WHOPPER® (DUPLA IS)

2161.png

A klasszikus WHOPPER® a tűzön grillezett marhahús, a nap érlelte paradicsom, a friss hagyma, a ropogós jégsaláta levelek, és a krémes majonéz és a ketchup teszi felejthetetlenné.

WHOPPER® SAJT+BACON

2168.png

A tűzön grillezett marhahúsra és a sült bacon szeletre olvadó Cheddar sajt, a lágy, krémes majonéz, a friss paradicsom, a hagyma és a ropogós jégsaláta adja a szendvics finom ízét.

WHOPPER® JUNIOR (SAJTTAL IS)

2927.png

Kóstold meg ikonikus szendvicsünk, a WHOPPER® kistestvérét, a WHOPPER® Juniort. Tűzön grillezett marhahús, a nap érlelte paradicsom, a friss hagyma, a ropogós jégsaláta levelek, krémes majonéz és ketchup.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr177433774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása