Villámdöntés - Szabad-e szarkupacnak nevezni egy közszereplőt?
2015. április 06. írta: Despota

Villámdöntés - Szabad-e szarkupacnak nevezni egy közszereplőt?

puzser-vs-hajdu_650x433_1.jpg

Egy év próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, amiért többek között szarkupacnak nevezte Hajdú Pétert. A klinikai pszichopata és a takonygerincű jelző nem szúrta a bíróság szemét, az ítélet szerint ez belefér a szabad véleménynyilvánításba, ezt el kell viselnie egy közszereplőnek. A szarkupac azonban tűrhetetlen, büntetés jár érte és kész. De vajon valóban ennyire kirívóan bántó és dehonesztáló megjegyzés volt ez Puzsér részéről? Egyáltalán mennyire kell magasnak lennie egy közszereplő, vagy egy celeb tűrésküszöbének?

A DÖNTÉS

Van egy ötleted, vagy írnál egy cikket nekünk? A nagydontes@gmail.com címen elérsz minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr517343360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.04.06. 16:43:32

Akkor most Puzsér Róbertet minek lehet, és minek nem lehet nevezni?

Kelly és a szexi dög 2015.04.06. 16:55:19

Tanító néni (bíró úr), ez azt mondta rólam, hogy ....., tessék jól megbüntetni!

De nem csak HP ilyen széplélek, nagy gangsztarapperünk Mr. Busta is beperelte, aki csúnyát kommentelt róla - sértődős kisasszonyok ezek.

jogalany 2015.04.06. 18:49:34

A Bíróság olyan ítélete ez ami szokásos náluk, ha nem szabad vagy tényleg nem tudnak dönteni. A jelzők értéke közti különbség tétel magyarázatára lennék kiváncsi.

Alick 2015.04.06. 18:57:26

@jogalany: szerintem a bíró sem kedvelte HP-t és otthon jót röhögött a saját ítéletén... :)

tisztapista 2015.04.06. 19:16:26

Először valami tehetségtelenségkutatóban láttam Puzseret, amint orra tartalmát egy tekintélyes fikázás során az egyik nyomorult szereplőre öntötte. Már akkor látszott, hogy itt a gyógyszer biza, el van gurulva.

Hajdú műsorait nem nagyon láttam, még talán atv plakátokon láttam először a nevét. És persze a rokihelyeken való parkolásról híresült el.

Ezek perelik egymást? Csak egy kávét kérnék, ha érdekelne nyomorult életük. De ezek nem közszereplők, hanem médiaélősködők, akik működtetik az agymosó gépezetet.

Nem leszünk gyarmat ! 2015.04.06. 20:26:42

Szarkupacnak nem szabad nevezni, de a takonygerinc kifejezés abszolút helytálló :)

s 2015.04.06. 20:51:24

A simicska orbán gecizésével mi van? Nem érdekel, csak kérdezem.

Blogger Géza 2015.04.06. 22:59:27

@jogalany: A szarkupac valójában nem jelző. Az egy főnév, és elég durva. Kulturáltan is lehet kritizálni valakit, nem kell trágárnak lenni. A másik két megfogalmazás nem igazán trágár. Az alaptörvény nevesíti az emberi méltósághoz való jogot, és ezt csak indokolt esetben lehet megsérteni, nem hiszem, hogy itt marha nagy társadalmi érdek az, hogy Puzsér trágárkodjon.

Ugyanakkor szerintem itt pénzbüntetésnél súlyosabb ítéletet hozni aránytalan. (Persze holokauszttagadásnál és más, szólásszabadsággal kapcsolatos ügyben is az lenne.)

kvadrillio 2015.04.07. 08:55:26

A HAJDÚÚÚÚ...NEM...SZARKUPAC !

Életpályája

Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán, valamint a MÚOSZ újságíró-iskoláján végezte. Egykori iskolatársával, Tornóczky Anitával közösen alapítottak produkciós céget, tévés műsorok készítésével kezdtek foglalkozni. Ismertséget a NÉVshowR című műsor hozott számára, melyet Dömsödi Gáborral közösen vezetett. Később az Esti Frizbi és Frizbi című műsorokat vezette. Felesége Sarka Kata modell, akivel 2008. augusztus 16-án kötött házasságot a budapesti Szent István Bazilikában; két gyermekük van: Noémi (2009) és Dávid (2010).
Műsorai

Esti Frizbi (ATV, Story TV)
NÉVshowR (MTV, ATV)
Frizbi Hajdú Péterrel (TV2
)
...ÉS EZEKÉRT MÉG NÍVÓ-DÍJAT...IS KAPOTT ! :o)

CSAK 1 TÖRTETŐ, ÜGYESEN UMBULDÁZÓ FASZKALAP, A BEKÉPZELT, AFFEKTÁLÓ, BUGYUTA FELESEGGÉVEL EGYÜTT !

kvadrillio 2015.04.07. 09:00:25

Hajdú Péter tombol felesége titkos felvételei miatt
2011. június 16. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Hajdú Péter tombol felesége titkos felvételei miatt

A házaspár körül érdekes módon mindig történik valami, ami miatt a bulvársajtó a szájára veheti. Ezúttal egy rejtett kamerás felvétel terjed vírus módjára a neten. Hajdú Péter persze megpróbálta a régi idők reflexével letiltatni és eltüntetni a videót, de persze csak azt érte el ezzel, hogy mindenki kíváncsi lett rá: ugyan mi is lehet benne, amit ennyire el szeretne titkolni?

Nos, van benne szó tetovált volt szeretőről, Kata ivási és füvezési szokásairól, az is látszik, hogy a lány cigarettázik (ami állítólag meg van tiltva neki), valamint kiderül, hogy titokban chatel a volt pasijával is.

Végül is az oka megvan Hajdú Péternek, hogy szégyellje magát a felesége miatt, csak azt felejti el, hogy melyik évet írjuk. Segítünk neki: 2011. Azt kell mondanunk, ennek fényében nem éppen a legmegfelelőbb módszert választotta a közmondásos csorba kiköszörülésére.

A felvétel egyébként a következőről szól:

Hajdú Péter felesége a TV2 Magellán című műsorának stábjával forgatott. A helyszínen volt Dopeman Lali nevű barátja, aki felfedezte a forgatócsoportban Katát, ki régebben a barátnője volt. A lány nem nagyon mer odamenni hozzá, ezért szerinte Hajdú túl rövid pórázon tartja nejét.

“Nem jöhetsz ide köszönni? Ezt nem is értem. Együtt éltünk, és nem tudsz puszit adni? Hagyjad már a hülyeségedet! Ez olyan butaság, hogy valami förtelmes.” – mondja Katának az agyontetovált férfi. Sarka Kata nagy nehezen odamegy hozzá és ad egy puszit."""""

ÉS EZ A PICSA MONDJA AFFEKTÁLVA A VACSORACSATÁNÁL: ..ÉN...NEM OLYAN KÖZEGBŐL JÖTTEM...AZ ÉN APUKÁM, AZ ASZTALNÁL SEM SZOPOTT BÖFÖGNI !

...nahát...nahát...talán még fingani sehhh szopott ! :O))) ..ÉS ....

anyadmajma 2015.04.07. 10:01:58

Egy klasszikus jut valamiért eszembe:
-Bíró úr, engem lekurváztak, mit csináljak?
- Ne járjon olyan helyre, ahol ismerik.

jogalany 2015.04.08. 09:01:22

És mi a helyzet Hajdú közismerten fideszes beállítottságával?
És azt is tudni, hopgy Puzsérban van baloldaliság, nyomokban.
Ezen dolgok vajon mennyiben játszanak szerepet a Bírósági ítéletben? Mintha lenne valami kormány hátszele a ítéletnek.
süti beállítások módosítása