Ön szerint szükség van a kormány bevándorlás-ellenes plakátjaira?
2015. június 16. írta: Despota

Ön szerint szükség van a kormány bevándorlás-ellenes plakátjaira?

nemzeti-konzultacio-plakat-1-jpg.jpg

Még nagyjából három héten keresztül zajlik a kormány bevándorlással kapcsolatos konzultációja, az országot pedig ellepték a finoman szólva is idegenellenes plakátok. A menedékjogra váró menekültek egyszerűen nem értik, hiszen nem a magyar az anyanyelvük és leginkább arra várnak, hogy minél előbb továbbállhassanak az országból. A politikusok határozott véleménnyel vannak a plakátokról, a kormány természetesen kiváló kezdeményezésnek tartja, az ellenzék mi mást is tehetne, ellenzi. Többen pedig festékkel öntögetik, vagy leszaggatják ezeket a hatalmas kommunikációs felületeket, vállalva ezzel a szabálysértés, vagy akár a bűncselekmény elkövetésének gyanújának árnyékát, amely rájuk vetül.

De vajon kinek van igaza? Ön szerint szükség van a bevándorlók számának minimalizálására? A döntés ezúttal is az Önök kezében van!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr367548544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.16. 13:51:53

A plakátokról jutott eszembe: Orsós Viktor! Mi lenne, ha be sem jöttél volna az országba? Akkor nem vettétek volna el rengeteg ember munkáját. Pl. a közmunka nevű rabszolgatartással, a vasárnapra bezárt boltokkal, a bankokra kirótt adókkal, amik miatt szintén sok ember került utcára stb.
Remélem, ha végre repültök a széketekből, rárohad a műanyag lakat a börtöncellátok ajtajára és csak a hullátok jöhet ki a rács mögül!

Nicktolvaj 2015.06.16. 21:35:48

Igen, szükség van.

A jelenleg tapasztalható bevándorlóáradat valójában HÁBORÚ.

Ezt a háborút az USA és Izrael viseli Európa ellen.

A módszerük pedig, egyre jobban körvonalazódva láthatóan az, hogy KIFÜSTÖLIK a kiszemelt népeket a hazájukból Afrikában, majd RÁTERELIK a tehetetlennek látszó Európára.

Bónuszként megkapják a kifüstölt népek hazájában fellelhető ásványkincseket és egyéb javakat.

Szuperbónuszként a Monsanto és a köré épült cégbirodalmak HOZHATJÁK a génkezelt szarjaikat Európába, mert a szülőföldjükről kifüstölt, és Európára ráterelt bevándorlók kétpofára és boldogan fogják magukba tömni a hígfost.

Mindenki jól jár: a Monsanto és társai behozhatják a génkezelt ipari hulladékot Európába, és kereshetnek egy rakás milliárdot rajta. A kifüstölt négerek bejuthatnak a gazdagság és a jólét birodalmába, és megtömhetik a hasukat az USA-ból származó génkezelt ipari hulladékkal.

Ja, hogy Európa nem jár jól egyáltalán?

Hát igen. Egy háborúban nem csak győztesek, de vesztesek is vannak.

GQ 2015.06.16. 21:52:43

@Nicktolvaj: vannak bajok, mi? Orvos látott-e már?!

Nzoltan 2015.06.16. 21:53:27

Na, az indexasek megint bevették a fogalmazásgátlót.

Nzoltan 2015.06.16. 21:54:35

Egyértelműen kampány. Közben az ellenzék megint széllel szemben pisál.

Nicktolvaj 2015.06.16. 21:57:35

@GQ:

Ja, vannak bajok.

A szövegértéseddel.

Vagy azért, mert nincs agyad, mert kiöntötték a vízzel együt, amiben mosták.

vajdasagi 2015.06.16. 22:30:25

@belepo: Kedves Belepo. Nem azért "harcolunk", hogy ideköltöztessük őket. Ők sem akarnak ideköltözni. Bárcsak olyan jó lenne a mi hazánk, hogy ide tartanának mások. Németországban meg Franciaországba akarnak ők menni, nem hozzánk.

Azért harcolunk, hogy ne ilyen mucsai módon próbáljuk meg "nem befogadni őket". Emberszámba szeretnénk venni őket. És a 3 plakátból is kettő rendben van (kivéve, hogy magyarul van, és a menekültek nem értik a nyelvet).

A harmadik a nép alantas ösztöneire erősít rá, és szégyenletes. Csupán ennyi. Gondolom, tudod, melyik kettő a jó plakát, és melyik a szerintem elfogadhatatlan.

Azt hittem, hogy egy keresztény nem így viselkedik embertársaival. Hol van a testvéri szeretet, hol a krisztusi tanok, stb.? Vagy esetleg hazánk jelenlegi vezetősége nem gyakorolja a krisztusi szeretetet? Csak költői kérdés volt ez részemről: én sokkal inkább vagyok vallásos (ráadásul keresztény), mint a vezetőink. Ők csak tettetik magukat - igen alantas dolog!

Érted az én indíttatásomat, amikor adakozok a Kétfarkú Kutya Pártnak?

Toronydaru 2015.06.16. 22:33:47

Naná, hogy kell. A kérdés is hülyeség.
Persze, az elvakult Orbán ellenes bal-lib meg püföli a gombot ezerrel.
Egy ilyen díszpéldány "pythonozok" is. Nemhogy kivenné a seggéből a kezét és felébredne. Olyan, hogy bal oldal nincs is. Miről álmodozik a szerencsétlen. Hiába sírja vissza a zsidó-komcsikat, ez a hajó elment. Volt 8 hosszú keserves évük, de elkúrták....
Bár lenne valamilyen komoly és szavahihető ellenzék, tuti rájuk szavaznék, de egyenlőre nincs.

sanyix 2015.06.16. 22:43:43

@belepo: nem azért "harcolunk" mi "liberálisok" (nem azok, csak a ti 1 bites világképetekbe más nem fér bele ;) ), hogy idejöjjenek, hanem azért mert ez csak egy undorító terelés a fütyisz mutyijairól, és ráadásul mint minden ami a fütyiszhez tartozik, ez is mutyi, hiszen 1 millió forintba kerül minden egyes szaros plakát, holott a valós ár ennek töredéke...
@Toronydaru:
"Hiába sírja vissza a zsidó-komcsikat, ez a hajó elment." nem ment el. Ha jól tudom az orbán is kis részben zsidó (meg cigány is), komcsinak komcsi, már az apja is MSZMP csókos volt, viktorka is kiszes volt. Ott a fónagy, az is zsidó, lázár is nagyon gyanús, meg persze ott vannak az MSZMP szökevények akik a fél fütyiszt alkotják. Szóval az a hajó nem ment el, csak polgárira festették, te meg annyira se vagy képes, hogy átláss az álcán ;)

Ad Dio 2015.06.16. 22:56:20

Nem plakátok kellenek, hanem a téma komoly átgondolása.
A plakátkampány legnagyobb baja az, hogy ellehetetleníti a gondolkodást.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.06.16. 23:06:43

Cseppet elkésett a kérdésed.

Még kéthete mikor az egész kezdődött, már akkor is látszott hogy nincs igazatok, de azért akkor még volt ember aki bevette a bevándorlók melletti maszlagot.

Ma már egész Európa egyként akarja megoldani a problémát, nevezetesen a gazdasági bevándorlók megállításával, a külső határok lezárásával.

Ha nem teszik, akkor az Olaszok pl vízumot adnak a bevándorlóknak, hogy mehessenek Franciaországba, Angliába.
Ők se tűrik majd, hogy visszatoloncolják hozzájuk a képzetlen, anyanyelvet nem beszélő illegális határátlépőket.

Mi se.

Az agyatlan ballibek meg bekaphatják.
Megszívták ezt is, hisz irdatlan nagy marhaság mellett kampányoltak.
Több százezer bevándorlót nyilvánvalóan nem bír el az ország.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.06.16. 23:09:08

@vajdasagi:

Osotba vagy.
Ahová menni akarnak oda nem engedik be őket.
A Franciák már kiépítették a határt az Olaszoknál, és mindenkit küldenek vissza.
Az Osztrákok és Németek tervezik.

Szóval hova küldjük a napi 500-600 bevándorlót ?
Mehetnek a körúton belüli lakásodba, vagy onnan csak pofázni lehet ?

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.16. 23:09:41

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: nácika!
Ad 1 - kidobtak a mocskos maffiád vezetői csak a plakátokra 300+ milla közpénzt (plusz az a kb. milliárd ami a "konzultációra" ment le) = hűtlen kezelés....
Ad 2 - hogy a tetves csürhétek összemossa a terrorizmust a bevándorlókkal és az ezzel kapcsolatos problémákkal, az megint csak azt jelzi, hogy micsoda ótvaros, aljas gazemberek vagytok...
Felfogni persze a magadfajta, agymosott birka ezt sosem fogja.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.06.16. 23:21:28

@pythonozok:

A magadfajta Gyurcsány csicskák véleménye magasról leszarható.
Minden éppeszű ember tudja, hogy nem fogják az illegális bevándorlókat beengedni Nyugat-Európába, viszont cserébe 500-600 érkezik naponta, azaz 15.000 havonta.

És lehet hogy te kedveled ha muszlim hordák erőszakolják nőrokonaid, de én nem vágyom erre.
Márpedig ahol tömegesen bevándoroltak, ott meredeken emelkedett a gyermekek ellen elkövetett nemi erőszak.

harcunk.info/index.php/elemzesek/229-nemieroszak-hullam-skandinaviaban-svedorszag-ismet-ledobbent

vajdasagi 2015.06.17. 00:02:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te gondolhatod, hogy ostoba vagyok, de én meg azt gondolom, hogy Te tudatlan és elvakult vagy. Meg buta.

Hallottál meg a schengeni határokról?
Ha valakit Magyarország befogadna, akkor az minden akadály nélkül jutna el Berlinbe vagy Párizsba.

De én nem azt mondom, hogy tegyük ezt - én csak nem akarom, hogy a népem alantas ösztöneit szítsák politikai haszonszerzésből. Mert lehet, hogy gyurcsány nevét kisbetűvel kell írni, de a mostani vezetőnk sokkal nagyobb gazember még nála is (sajnos).

Amúgy a lakásom a nagykörúton kívül van, és nem vagyok kevésbé magyar, mint Te. Ha ez a körutazás egy burkolt zsidózás volt, akkor nem talált, mert nem az vagyok. De jól megmutatta, hogy Te ki vagy - egy alantas senki.

vajdasagi 2015.06.17. 00:10:07

@belepo: Köszönöm szépen a választ. Legalább van olyan ember, akivel érveket lehet cserélni.
Amúgy persze nem tudom a választ a menekültproblémára - hazudik, aki azt mondja, hogy tudja. De nem is a nemzetünk mostani legnagyobb kihívása Sajnos jóval nagyobb bajaink vannak. És a gazember politikusaink csak terelésre használják ezt a kérdést. Nos, őket kéne meggátolni, hogy a saját érdekeiket a Haza érdekei elé helyezzék, és mindjárt nagybb esélyünk lenne a megmaradásra, mert itt arra megy majd ki a játék nemsokára (és nem a menekültek miatt).

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.17. 00:49:31

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ettől még eltakarodhatna a náci, gerinctelen csőcseléketek Európából.

Nicktolvaj 2015.06.17. 17:11:11

@vajdasagi:

"Azt hittem, hogy egy keresztény nem így viselkedik embertársaival. Hol van a testvéri szeretet, hol a krisztusi tanok, stb.? "

Ne gyere ezzel a fossal!

A keresztény ember BÁRMIKOR segít a rászorulónak ott, ahol az él.

De Krisztus SEHOL nem tanította, hogy add oda a földedet, rendeld alá magadat, oszd meg a vagyonodat a RÁD TÖRŐ idegen népekkel.

Nicktolvaj 2015.06.17. 17:13:07

@vajdasagi:

"Érted az én indíttatásomat, amikor adakozok a Kétfarkú Kutya Pártnak?"

Ha keresztény lennél, akkor NEM egy pártnak adnád a pénzedet, hanem egy segélyszervezetnek, vagy a saját kezébe a rászorulónak, te majom!

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.17. 17:26:09

@Nicktolvaj: nem picim, a nagyon keresztény elvtársaid mutatják a példát: "nemzeti" "konzultációra", plakátokra és újabban vasfüggönyre költik a közvagyont.
Hogy valaki mit tesz a saját pénzével, abba ne akarj beleugatni!

vajdasagi 2015.06.25. 19:43:35

@Nicktolvaj: Bármibe lefogadom, hogy Te még senkinek sem adakoztál.
Mert én (noha nem járok templomba) igenis adakoztam, és fogok is, és a mostani beszélgetésen felbuzdulva még egyszer fogok adakozni a Kétfarkú Kutya Pártnak. Truccból. Sőt, ahogy elnézem a politikai palettát, még szavazni is fogok rájuk - Te pedig BÁRKINEK is adakozol, azt jól teszed. De meglepne, ha a Te esetedben beszélhetünk bármiféle keresztényi szeretetről. Adakozásról meg szó sem lehet részedről, igaz?

Elég szánalmas alakok próbálják meg képviselni a "keresztény" és a "nemzeti" oldalt. Nem is értem, hogy a valódi gyakorló keresztények és a valódi jobboldaliak hogyan tűrhetik ezt, hogy ilyenek legyenek a szószólóik, mint Te.

Nicktolvaj 2015.06.26. 16:43:06

@vajdasagi:

"Bármibe lefogadom, hogy Te még senkinek sem adakoztál.
Mert én (noha nem járok templomba) igenis adakoztam, és fogok is, és a mostani beszélgetésen felbuzdulva még egyszer fogok adakozni a Kétfarkú Kutya Pártnak. "

Nekem feléd SEMMIT nem kell bizonyítanom. Azt se, hogy merő aljas hazugság, amivel mocskolsz.

Akivel el kell számolnom, az TUDJA, hogy a szavaid merő mocskolódás.

Én hívő keresztény vagyok, és nem haragszom rád a mocskos, vádaskodó szavaidért, hanem SZÁNLAK amiatt, amilyen nyomorult, hazug életed van, és amiatt, amilyen sors vár rád a halálod után.

Az meg, hogy bár VANNAK körülötted rászoruló emberek, mégse NEM a rászorulóknak adsz, hanem politikai célokra - ne adj isten a Sátán zsinagógájának a támogatására - adod a pénzedet, az NEM adakozás, hanem olyan BŰN, aminek az elkövetésével tovább rontod az Úr előtt az egyébként se fényes renomédat :D
süti beállítások módosítása