Melyik az év legjobb videojátéka?
2015. november 17. írta: Despota

Melyik az év legjobb videojátéka?

9587-.jpg

Nemrég kiválasztottátok az év videojáték platformját, akkor ígéretet tettünk, hogy magukat a játékokat is rangsorolhatjátok majd, ha eljön az ideje. Mivel már csupán szűk három hét van hátra és megkezdődik az idei The Game Awards show, ráadásul a rangos díjátadó atyja Geoff Keighley be is jelentette a jelöltek listáját, mi is úgy gondoltuk, indulhat a szavazás. 

Az év játéka díjra öt alkotás esélyes: a Bloodborne, a Fallout 4, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, a Super Mario Maker és a The Witcher 3: Wild Hunt, azonban nálunk nem a szakmai szűri döntheti el, ki legyen a végső győztes, hanem ahogy már megszokhattátok, Ti, kedves olvasók! 

BLOODBORNE (PS4)

A Bloodborne egy akció-szerepjátéka, amelyben kőkemény kihívás várja azokat a játékosokat, akik nem félnek meghalni, vagy egymilliószor.A Bloodborne-ban egy sötét fantasyvilág vár ránk, élőholtakkal, veszedelmes szörnyekkel, és persze a FromSoftware-től szokásos játékmenettel megtámogatva.

FALLOUT 4 (PC, PS4, XBOX ONE)

A Fallout 4 egy akció-szerepjáték, melyet a Bethesda Game Studios fejlesztett, és a Bethesda Softworks adott ki. A játék az ötödik szerepjáték a Fallout-sorozatban, mely 210 évvel a Nagy Háború után, 2287-ben játszódik a posztapokaliptikus Bostonban, főhőse pedig a 111-es Menedék egykori lakója.

METAL GEAR SOLID 5: THE PHANTOM PAIN (PC, PS4, XBOX ONE)

Hideo Kojima legendás Metal Gear Solid-sorozata elérkezett az ötödik felvonásához. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain közel tíz évvel a Ground Zeroes eseményei után veszi kezdetét, méghozzá rengeteg kérdést felvetve előttünk, hiszen Big Boss egy hosszú kómából magához térve szinte azonnal elhagyja a kórházat, méghozzá egy rejtélyes idegen oldalán, majd ami ezután vár rá, az alighanem élete eddigi legizgalmasabb és legkülönlegesebb küldetése.

SUPER MARIO MAKER (WII U)

A Nintendo Wii U-ra 2015. szeptember 11-én megjelent alkotása a Super Mario Maker nem más, mint egy közösségi funkciókkal felvértezett alkotóprogram. Megrajzolhatjuk benne álmaink kihívását a Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 3, a Super Mario World vagy a New Super Mario Bros. U stílusában. A kalandok kezdetén az első rész első, félbehagyott pályáját kell befejeznünk, vagy kedvünk szerint alakítanunk, utána pedig a játék már el is engedi kezünket, és belevethetjük magunkat az alkotásba.

THE WITCHER 3: WILD HUNT (PC, PS4, XBOX ONE)

 

Döbbenetes grafikával megáldott szerepjáték, ami ráadásul méretes, régiókra bontott, de szabadon bejárható világot is nyújt azon játékosok számára, akik hiányolták a felfedezés lehetőségét a sorozat korábbi epizódjaiból. A The Wicther 3: Wild Hunt a CD Projekt RED legnagyobb vállalkozásának mondható, és ez meg is látszik rajta, hisz egy tényleg új generációt képviselő szerepjátékról beszélünk.

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr598085172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása