Influenza elleni védőoltás: hasznos vagy veszélyes?
2016. január 14. írta: Despota

Influenza elleni védőoltás: hasznos vagy veszélyes?

oltas.jpg

Magyarországon egyelőre nincs influenzajárvány, így még érdemes beadatni a vírus elleni védőoltást - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. Az oltás beadása után a védettség kialakulásához 10 -14 nap szükséges, így aki a következő napokban kéri a védőoltást, számíthat arra, hogy mire az influenzajárvány eléri Magyarországot, szervezete már felkészül a fertőzés elleni védelemre. Magyarországon annak ellenére alacsony az átoltottság, hogy tavaly az elmúlt tíz év legsúlyosabb járványa tombolt. Az influenza ellen az egyetlen hatásos védekezés az oltás, hazánkban viszont sokan továbbra sem hisznek hatásosságában, vagy veszélyesnek tartják, ezért nem is oltatnak.

De vajon kinek van igaza? Ön szerint van értelme az influenza elleni oltásnak? Hasznos, vagy felesleges? Netán veszélyes? A döntés ezúttal is az Önök kezében van!

20130118-dr-life-influenza-elleni-oltas4.jpg

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr858269064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak egy néző 2016.01.14. 17:27:33

"Orbán Viktor influenzás"

444.hu/2016/01/14/orban-viktor-influenzas

Hiába védi a TEK, még egy Istenkirályt is legyőzte a vírus.

img.index.hu/imgfrm/5/6/0/3/BIG_0001365603.jpg
süti beállítások módosítása