Mi számít megcsalásnak?
2015. november 25. írta: Despota

Mi számít megcsalásnak?

m.jpg

Megdöbbentő tény, de a házasságok és állandó párkapcsolatok több mint 90 százalékában felmerül a megcsalás kérdése, még ha csak vágyak formájában is. Bár hűségesnek maradni leginkább elveken, és saját döntésen alapuló magatartásforma, a kísértést mégsem tudja mindenki legyőzni. A párkapcsolat jövője szempontjából azonban egyáltalán nem mindegy, hogy egyszeri botlásról, vagy hosszan tartó viszonyról van szó. Az egyszeri félrelépések ugyanis, bármilyen meglepő, még akár a kapcsolat hasznára is fordíthatóak.Természetesen a férfiak és a nők álláspontja merőben eltérő a hűtlenséget illetően, de abban nagy valószínűséggel mindenki egyetért, a szex egy harmadik féllel kétségtelenül kimeríti a megcsalás fogalmát. 

De vajon mi a helyzet a flörttel, az érzelmi csalfasággal, netán a csókkal, vagy ha szex közben valaki másra gondolunk? Szerinted mi számít igazából megcsalásnak? A döntés ezúttal is a Te kezedben van!

A DÖNTÉS

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr818107138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kilincs ami nincs 2015.11.25. 08:53:04

@maxval bircaman BircaHang Média: Így van. Ha például szex közben focira gondol valaki (hogy tovább tartson) az iszonyú megcsalás. De a kategóriák közül az “Egyéb” a legnagyobb megcsalás (pl. ide tartozik az ha egy lehulló falevelet felveszel).

5perc 2015.11.25. 15:07:36

@maxval bircaman BircaHang Média:
Bizony. Szex közben Orbán Viktorra gondolni is! :D

benedek012 2015.11.25. 15:27:16

Smaci, szex, szálldosó gondolatok...
Ugyan már.
Ha a nő terhes lesz, na az megcsalás.

kilincs ami nincs 2015.11.25. 16:27:59

@maxval bircaman BircaHang Média: Te tudod, de nem itt publikusan teregetném ki titkos vágyaimat. Nem illik egy bölcs, háttérelemző közbloggerhez.

vavhab 2015.11.25. 17:34:38

@kilincs ami nincs: LOL, ezen felrohogtem.
"Nem illik egy bölcs, háttérelemző közblogger", en lehet inkabb az idiota szot hasznaltam volna. :D

dekás dezső 2015.11.25. 17:53:44

Lassan már semmi sem számít annak. Megmagyarázásban, önigazolásban, a tények torzításában, sőt önagymosásban egyre profibbak vagyunk. Gáz.
Na megyek félredugni. Már tök mindegy.

kvadrillio 2015.11.25. 18:27:28

VILÁGHÁBORÚS VESZÉLY OKOZÁSA MIATT, KÖVETELEM, HOGY FÜGGESSZÉK FEL TÖRÖKORSZÁG NATO-TAGSÁGÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem leszünk gyarmat ! 2015.11.25. 18:36:39

Asszem csak a dugás számít megcsalásnak.

A szopatás és a puncinyalás nem számít megcsalásnak

Nooneca 2015.11.25. 18:38:35

Vegyük tisztába a dolgokat:

Szexelni valaki mással: Egyértelműen megcsalás.
Csók: Leginkább ez is megcsalás, bizonyos kivételek lehetnek.
Flört: Egy kapcsolat alapja a bizalom, abba pedig a flört belefér. Sőt kell is. Egyértelműen fel sem merülhet a megcsalás gondolata.
Másra gondolni szex közben: A belső gondolatok mindenkinek a saját tulajdonai. Senki semmiért nem kérhető ott számon. A gondolatok között mindenki a maga ura.

Ugyanez igaz a vágyakra és az álmokra, érzelmileg kötődni meg máshoz is lehet, nekem is van egy nő, aki olyan mintha a húgom lenne és ez esetben aki nem fogadja el őt annak engem sem kell.

kvadrillio 2015.11.25. 18:45:33

Elkezdte bombázni a türkmén lázadókat az orosz légierő

Nagyszabású bombázásokba kezdett az orosz légierő a türkmén felkelők és más fegyveres csoportok által uralt területeken a szíriai Latakia tartományban - közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű, londoni székhelyű szervezet szerdán.

Oroszország eddig legalább tizenkét légicsapást mért Latakia tartomány északi területeire, miközben a szíriai kormányhoz hű erők összecsaptak a türkmén felkelőkkel és az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet szíriai szárnyának számító an-Nuszra Fronttal a Dzsabal Akrad (Kurdok hegye) és Dzsabal Turkmán (Türkmén-hegység) nevű térségekben - közölte a szíriai emigráns szervezet.

A türkmén fegyveresek egyik parancsnoka közölte, a területet a Földközi-tengeren állomásozó orosz hadihajókról kilőtt rakéták lövik, tüzérségi támadás is éri.

Hasszán Hadzs Ali, a Liva Szukor al-Dzsabal nevű, korábbi értesülések szerint amerikai és szaúdi kiképzésben részesült ellenzéki csoport vezetője közölte, heves harcok folynak a térségben, a szíriai kormányerőket orosz gépek támogatják.

A török légierő kedden lelőtt egy orosz vadászbombázót, amely a török vezérkar állítása szerint megsértette Törökország légterét, ez utóbbit Moszkva tagadja. A katonai repülőgép a Türkmén-hegységben zuhant le, mindkét pilótának sikerült katapultálnia.

Az incidens bekövetkezte után számos felvétel jelent meg a világhálón, amelyen feltehetően az egyik pilóta holtteste és a körülötte ujjongó fegyveresek láthatóak. A türkmén fegyveresek parancsnokhelyettese közölte, mindkét pilótát még a levegőben lelőtték. Szerdán Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter viszont arról számolt be, hogy megérkezett a latakiai Hmejmim orosz légi támaszpontra a lelőtt gép legénységének életben maradt tagja, akit orosz és szíriai katonák mentettek meg.

Egy török katonai forrás közölte, a szíriai határ mentén készültségbe helyezték a török hadsereg egységeit, miután a bombázások megkezdődtek. HÁBORÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!

vavhab 2015.11.25. 20:22:59

@kvadrillio: ugyerted a haboru megcsalas?

Benderik 2015.11.25. 22:59:23

@vavhab: Csak ha mással háborúzol.

2015.11.26. 02:25:02

@Benderik: akkor a belhaboru, polgarhaboru az nem megcsalas, hanem olyan, mint az onkielegites? Azt se mindenki nezi el a parjanak...

2015.11.26. 02:27:11

@Nem leszünk gyarmat !: ha a csaj nem nez a pasas szemebe mikozben leszopja, akkor az nem megcsalas

2015.11.26. 02:28:42

@kvadrillio: szerintem rossz ajton kopogtatsz, ez egy blog komment szekcioja es a megcsalas a tema

2015.11.26. 02:38:55

Minden megcsalas, ebben igaza van maxnak.
Akit egyszer megcsaltak, az utana maga is konnyebben csal meg masokat, kovetkezo partnereit.

Ma mar az emberek jo resze hazassag elott tul van tucatnyi kapcsolaton, hazassag elott is egyutt elnek parok, kozosen eljarnak swingerezni, a parcseres szexet, gruppent is bevetik, hogy ne laposodjon el a kapcsolatuk, a nok tobbsege nyiltan biszexualis es siman kinyaljak egy baratnojuket, mikozben az a ferjuket szopja. Ferjek keresnek az interneten a feleseguknek hazibaratot vagy szuletesnapi meglepeteskent egy nagyfarku fiut, akit alkalomadtan ok is leszopnanak, akkor mi is szamithat meg megcsalasnak?
Amirol a masik nem tud, amit titokban csinalsz, amivel visszaelsz a bizalmaval.

Borzasztó Károly 2015.11.26. 10:04:25

@tiller foch:
Kicsit pontosítanék: ha a párkapcsolatban élő pasit leszopja egy szingli csaj és közben nem néz a szemébe, az tényleg nem megcsalás.
Viszont ha a pár női tagja szop (le) egy szingli pasit, akár a szemébe néz, akár nem, az rohadtul megcsalás, és ettől a pillanattó sajnos megérdemelten le lehet kurvázni.

Master of the Universe 2015.11.26. 10:36:08

A két nővel egyszerre sem az, mert kioltják egymást...

what.the.fuck 2015.11.26. 11:38:52

SEMMI SE SZÁMÍT MEGCSALÁSNAK ! miért kell végletesen gondolkodni állandóan, ha szeretem a családom, gondoskodok róluk, és közben én is szeretném élvezni az életet az nem bűn. becsúszhat szex,csók,gondolat tököm tudja mi még...nem kell mindent felborítani egy kis kilengés miatt.

Stohl András 2015.11.26. 12:36:00

Jobban korul kelett volna jarni a temat.
Mi van ha a pasi egy masik pasit szop le, vagy gyereket ?
Vagy mi van, ha kutyaval csinalja ?
Vagy ha sajat magat szopja le ?
süti beállítások módosítása