Melyik az év videojáték platformja?
2015. november 03. írta: Despota

Melyik az év videojáték platformja?

china-lifts-ban-on-video-game-consoles-after-14-years-1282.jpg

Még bő szűk 2 hónap hátravan a 2015-ös esztendőből, de máris átadták az Aranyjoystick-díjat, amelyet 33. éve osztanak ki az év legjobb videojátékainak kismillió kategóriában. Mi egyelőre várunk a nagy összegzéssel, hiszen olyan megjelenések várnak még ránk az elkövetkező 60 napban, mint a Call of Duty Black Ops III, a Fallout 4, vagy épp a Star Wars Battlefront. Decemberben mindenképp visszatérünk a kérdésre majd egy szavazás erejéig, most azonban azt szeretnénk kideríteni, melyik platformon játszanak legszívesebben a Nagy döntés blog olvasói. 

A nextgen konzolok (inkább current gen) egyre népszerűbbek ráadásul az áruk is egyre elfogadhatóbb. A PC is elég jól hoz a konyhára a kiadóknak, a casual gamerek pedig kézikonzolokkal, vagy mobilos játékokkal ütik el az időt. Arról nem is beszélve, hogy még mindig milliók játszanak az előző generáció képviselőivel. De vajon melyik a legnépszerűbb videojáték platform 2015-ben? A döntés ezúttal is a Ti kezetekben van!

self-confidence.jpg

A DÖNTÉS

Van egy ötleted, vagy írnál egy cikket nekünk? A nagydontes@gmail.com címen elérsz minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr498040940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása