Melyik a legjobb belföldi mobilszolgáltató?
2015. szeptember 14. írta: Despota

Melyik a legjobb belföldi mobilszolgáltató?

image4.png

Több, mint 30 éve adták el az első mobiltelefont, méghozzá 3995 dolláros áron. A GSMA 2014-es felmérése szerint jelenleg több mobileszköz van ma már használatban, mint ahányan a Földön élnek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy több embernek van mobilja, mint WC-jeRáadásul azt rebesgetik, a mobiltelefonok virágkora még csak most kezdődik. Már jó ideje nem csak telefonálásra használjuk ezen készülékeket, a felnőtt magyar internetezők 62 százaléka használ okostelefont a mindennapokban. A mobil életünk szerves részévé vált, járványként terjed a nomofóbia, Antwerpenben külön sávot is kaptak a mobilt nyomkodók. 

4_mobil.jpg

A cégek igyekeznek magukhoz csábítani a felhasználókat, de vajon melyik jár most az élen kis hazánkban? Melyik a legjobb belföldi mobilszolgáltató? A döntés ezúttal is a Ti kezetekben van!

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr567786436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása