Bankkártya, vagy készpénz?
2015. április 02. írta: Despota

Bankkártya, vagy készpénz?

cypw2c.jpg

A tranzakciós illeték bevezetése óta a háztartásoknál lévő készpénzmennyiség 31 százalékkal emelkedett, az emberek iszonyatosan rápörögtek a készpénzre. Ugyanakkor egy 2014-es kutatás szerint a bankkártyával rendelkezők több, mint kétharmada részesíti előnyben a kártyás vásárlást a készpénzhasználattal szemben, a kényelmet, gyorsaságot és a biztonságot említették a válaszadók első helyeken, amikor a bankkártyahasználat előnyeiről kérdezték őket. A készpénzt favorizálók a drága számlavezetési és kártyahasználati díjak és az esetlegesen felmerülő technikai nehézségek miatt választották a vásárlás klasszikus módját.

Itt az idő, hogy kiderítsük, melyik a jobb, kényelmesebb, biztonságosabb, gazdaságosabb vásárlási forma; bankkártya, vagy készpénz? A döntés ezúttal is a Ti kezetekben van!

A DÖNTÉS

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr387330448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása