Ön szerint ki nyeri a Bajnokok Ligája-döntőt?
2016. május 28. írta: Despota

Ön szerint ki nyeri a Bajnokok Ligája-döntőt?

real-madrid-cf-vs-atletico-de-madrid-22-april-2015-ucl-quarter-final-second-leg-4k-wallpaper.jpg

A Real Madrid tizenegyedszer, az Atletico Madrid először nyerhet BL-t, mégis ugyanaz az erő hajtja őket. A két városi rivális két év után ismétel a szombat esti döntőben, amelynek abszolút favoritja nincs, de a számok alapján Cristiano Ronaldóék állnak közelebb a sikerhez. A futballban viszont ez sokszor semmit sem számít. Nagy meccsre van kilátás Milanóban. A várakozás elképesztő, az utolsó, még elérhető belépőjegyekért felfoghatatlan összegeket fizetnek ki egyes szurkolók.A goal.com egy magánemberek közötti jegyárusítást segítő cég adatait felhasználva közölte, hogy a legnagyobb összeg idén, amelyet egy BL-döntőre szóló belépőért kifizettek az oldalon, 9879 angol font, tehát több mint 4 millió magyar forint volt. A még elérhető BL-döntős belépők átlagos ára jelenleg 1500 font, vagyis 600 ezer forint körül mozog. Az Atletico Madrid 2014-ben mindössze egy percre volt attól, hogy megnyerje története első BL-jét, de a 94. percben előbb jött Sergio Ramos egyenlítése, majd a Real-henger a hosszabbításban. A Real Madrid azzal szerezte meg 10. BL-címét. Noha újra egymás ellen játsszák a döntőt, a helyzet nem is lehetne másabb. Az Atletico ezúttal bosszúból megy a Real ellen, nem csak visszavágni.

11868220_5f1fc712e7e851d2cfa63ddb586d9c88_wm.jpg

De vajon ki nyeri meg a 61. BL-finálét? Real Madrid, vagy Atletico Madrid? Ön kinek szurkol? A döntés ezúttal is az önök kezében van!

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr88753706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röf 2016.05.28. 19:04:51

Sajnos a szokásos antifutballal az AM.
süti beállítások módosítása