Ön betiltaná a Heineken sört a vörös csillag miatt?
2017. március 21. írta: Despota

Ön betiltaná a Heineken sört a vörös csillag miatt?

2016111865.jpg

Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a sörbotrány beborított minden maga körül. Hódmezővásárhely vezetése bojkottálná a Heinekent a Csíki sör miatt, Semjén Zsolték állami pénzeket ígértek a székely-holland sörgyárnak, a parlament igazságügyi bizottsága pedig tárgysorozatba vette a Semjén Zsolt és Lázár János által nemrég benyújtott törvényjavaslatot, ami betiltaná az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú megjelenítését. 

6lt8i9l43nvqkef0s.jpeg

De vajon mit gondolnak az emberek, a fogyasztók a sörisszák a kialakult helyzetről? Ön betiltaná a Heineken sört a vörös csillag miatt? A döntés ezúttal is az Önök kezében van!

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr7612357455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2017.03.22. 12:46:14

@Faszerkezet: Érdekes felvetés. Eddig adott úton a szabályoknak megfelelően mehettél 130-cal. Ez szerzett jogod volt, mint pl. egy levédett márkanév, ami tulajdon jog? Nem. Ha ma leviszik nyolcvanra, megtehetik, hogy megbüntetnek, mert egy hónapja 130-cal mentél? Biztosan jó a hasonlatod, csak én nem látom át. Úgy tudom, a sebességkorlátozás sohasem volt jogosítvány függő,( „akkor az csak arra vonatkozik, aki ezután fog jogosítványt szerezni????”). A négy kérdőjel helyett próbálj meg négy épeszű érvet hozni.

Attilajukkaja 2017.03.22. 12:46:58

@cselaxi:
"Veszítünk: Az imperialista karvalytőke összefogva az Európai Tanáccsal és Az EU összes intézményével, Soros vezetésével újabb csapást mért a soha el nem ismert és hányattatott sorsú MAGYAR emberekre."
:o)))) Ez nagyon jó! Ha nem itt élnék, azt hinném, ez egy viccország.

@Faszerkezet:
"A vörös csillag 92 óta tiltott jelkép magyarországon."
Tévedés! A vörös csillag viselete engedélyezve van Magyarországon (igen, nagy M-el).

jandera 2017.03.22. 12:50:21

Gyártsunk itthon Csíki sört, igyátok! (Próbából lehetne exportálni Erdélybe, de nem igazán innák meg...)
Ciuc=Csík román "helyesírással".
Székely -Magyar rokon, de nem ugyan az!
Az Igazi Csíki sör Magyar tulajdonosa Magyar, és nem Székely!
Ja, és ekkora termeléssel minden, de nem manufaktúra.

Attilajukkaja 2017.03.22. 12:51:20

@lüke:
"Bezzeg anno itták!"
Nyugi, most is azt isszák, nem a Csíkit! :o)
Amúgy meg leszarják a székely manufaktúra sörgyártást, csak hát kezdenek fogyni a szabadságharcos témák, ezért kellett találni egy újabb ellenséget, aki ellen megvédhetnek bennünket. Mert sokan bizony rászorulnak. :o(

élhetetlen 2017.03.22. 12:56:40

@EU zászlót mindenhova!: Hát igen, ezzel lehet érvelni, csak egy c betű. Szó sincs arról, hogy Csíkban a Ciuc, és a Csík ugyanazt a megyét, helyet jelenti. Akik ott élnek, azoknak erről fogalmuk sincs. Ha bement a székely a kocsmába, és kért egy csíkit, kapta a ciucot. Most bemegy, kér egy csíkit, a kocsmáros visszakérdez, hogy melyiket, a csíkit, vagy az igazi csíkit? Mitől igazibb?

Attilajukkaja 2017.03.22. 12:56:45

@jandera:
"Az Igazi Csíki sör Magyar tulajdonosa Magyar, és nem Székely!"
Mitől magyar? A tulajdon fele holland, a másik pedig kétséges. Ez a Lénárd valójában milyen állampolgár?

"Ja, és ekkora termeléssel minden, de nem manufaktúra."
Hanem? Max. 140 embert foglalkoztatnak a multikkal szemben, akik több ezer embernek adnak munkát.

Attilajukkaja 2017.03.22. 12:58:34

Ezt már tegnap is jeleztem:
Szerintem az Igazi Csíki Sör készítői kicsit lopósak. Örüljenek, ha a lazac konzervgyár nem pereli be őket szintén, mert lenyúlták a reklámjukat! Nézzétek csak:
www.youtube.com/watch?v=SvIamfRRKK0
www.youtube.com/watch?v=KlKMysTVY-E

élhetetlen 2017.03.22. 13:10:43

@Faszerkezet: Nem, nem akarják betiltani a Heinekent, csak logó váltásra kötelezni. Az ne zavarjon, hogy az Igazi Csíki sört sem akarják betiltani, csak névváltásra kötelezni. Eddig OK? Az Igazi Csíkit átnevezték Tiltottra, ami nem igaz, mert legálisan forgalmazzák, nem éjszaka árulják pult alól, és ezzel a hazugsággal valószínű, hogy rendesen megugrott a forgalmuk. Mert ugye, rendes magyar, ha, szegény székely sörét betiltották, akkor támogatnunk kell. Országos szinten törvénnyel is, meg ahogy tervezik, pénzzel is. Áldozatul esett egy csomó „magyar lelkületű” ember Lázár, és a Igazi Csíki tulajdonosa manipulációjának. A cél még nem ismert.

Faszerkezet 2017.03.22. 13:12:43

@élhetetlen:

Pedig ez egyszerű.

Látod, te magad is belátod, hogyha holnaptól 80km/h-val lehet menni, akkor tökmindegy, hogy neked mit lehetett tegnap meg egy hónapja meg bármikor. Holnaptól 80-al kell menned, amennyiben ezt nem teszed, akkor megbüntetnek.

Ha behozzák, hogy holnaptól nem lehet vöröscsillagos semmi, akkor a cégek, akiknek ilyen a logojuk nem árusíthatják tovább. Tök mindegy, hogy eddig mi volt. Azért nem bünthetik őket, hogy a törvény életbelépése elött mit tettek. De az életbelépés után nem folytathatják. Tök mindegy, hogy mi volt elötte.

"Ami már előtte is létezett, az más eset. A visszamenőleges hatályú törvénykezés csak nálunk divat, normális helyen a szerzett jogokat nem veszik el, akkor sem, ha emiatt háborog a lelked."

Namost az lenne a visszamenő hatályú törvénykezés, ha bejönne ez a törvény, és mondjuk a Heinekkent megbüntetnék, mert 2 éve vöröscsillagos sört árult. Az nem visszamenőleges törvénykezés, ha hozunk egy törvényt, és ami eddig szabad volt, az mostantól nem szabad....

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.22. 13:19:11

@élhetetlen: No és miért ne reklamálhatna a francia állam egy EU-s bíróságnál azért, hogy egy francia élelmiszerfajta nevét saját nyelvre lefordítva használnak a magyar cégek, mint terméktípust?
Ha a köcsög román Heinekenhez hasonló fingreszelő , kicsinyes idióták lennének, megtehetnék, de hálistennek nem azok.

élhetetlen 2017.03.22. 13:19:57

@BéLóg: Ez jó! A „Ciuc nem lesz Csíki, mert előbbi román, utóbbi magyar”. És persze, Ciuc megye sem Csík megye, csak még nem tudom, hogyan képzeljem el a két területet, mondjuk egymás fölött lebegve, de ki van alul, ki felül, vagy egymás mellé eltolva, mert ez két külön terület, az egyik román, a másik magyar.

bandika57 2017.03.22. 13:20:11

nem lehetne inkább a fideszt?????

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.22. 13:23:50

@bandika57:

Nem, marad a demokrácia: szerezzetek több szavazatot a Fidesznél!

conchita wurst 2017.03.22. 13:27:06

@élhetetlen: 'Áldozatul esett egy csomó „magyar lelkületű” ember Lázár, és a Igazi Csíki tulajdonosa manipulációjának. '

Még a vgén kiderül h az igazi csíki tulajdonos tiltatta le a saját söre nevét te balfasz!

titan 2017.03.22. 13:30:40

@Attilajukkaja: hidd el, az embert rossz érzéssel tölti el, ha üres sörösüveget lát maga előtt :)

Faszerkezet 2017.03.22. 13:30:50

@élhetetlen:

"Nem, nem akarják betiltani a Heinekent, csak logó váltásra kötelezni. "

Örülök, ha ezt te is így látod.

"Az ne zavarjon, hogy az Igazi Csíki sört sem akarják betiltani, csak névváltásra kötelezni. Eddig OK?"

Engem nem zavar. Én eddig egy szóval nem említettem semmit a csíki sörröl. Sem az igaziról, sem a másikról...:) Én eddig nevesítve csak a heinekenről beszéltem, arról is csak azért mert arról folyt a diskurzus. De ha visszaolvasol én voltam az aki egyáltalán megemlítette a converset, meg a pár éve nagy divatban futó csegevárás, CCCP,sarlókalapácsos divattermékeket.

"Az Igazi Csíkit átnevezték Tiltottra, ami nem igaz, mert legálisan forgalmazzák, nem éjszaka árulják pult alól, és ezzel a hazugsággal valószínű, hogy rendesen megugrott a forgalmuk. "

A név használata tiltott az ő számukra. A heinekken is lecserélheti a logoját "tiltottra". Ha lenne bennük spiritusz, megcsinálnák.:) De a Heinekenek van bőven logója vöröscsillag nélkül is... :

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/00/db/e1/00dbe1bf101b0225e641133749a5c319.jpg

"Mert ugye, rendes magyar, ha, szegény székely sörét betiltották, akkor támogatnunk kell. "

Ezt nemtudom, én nem támogattam őket. Saját részemről leszarom a csiki sört. Tudomásom szerint az is egy holland cég, de lehet tévedek.

Egyébként ezen kár így élcelődnöd. A Sony Musicnak sem büdös mondjuk a német terjesztés reményében más bucklettel kiadni cd-ket mondjuk németországban, mert az ottani törvények szerint betiltanák-nem lehetne forgalomba hozni. 2 dolgot tehet. Vagy változtat, vagy nem hozza ott forgalomba a termékét. És érdekes módon ezért senki nem püföli a németeket... Vannak törvényeik, és akik az országukban akarnak ezt vagy amazt csinálni, akkor azoknak be kell azokat tartani. A német nép meg választott vezetőik eldöntik, hogy mi is legyen azokban a törvényekben.

jandera 2017.03.22. 13:32:30

@Attilajukkaja: ""Az Igazi Csíki sör Magyar tulajdonosa Magyar, és nem Székely!"
Mitől magyar?" Ő mondta.

élhetetlen 2017.03.22. 13:39:39

@Faszerkezet: Nem, nem látom be azt, amit te gondolsz, csak úgy látszik, túl bonyolult volt számodra az eset. Az, hogy egy úton mennyivel mehetsz, az nem szerzett jog. A márkanév, a védett logó az szerzett jog. Azt hiszem kár magyarázni, de még egy próbát teszek. Amit te mondasz, hogy holnaptól nem lehet, egy másik példa. Van egy hetven négyzetméteres lakásod, ami a tiéd, és egyedül élsz, de van egy kis szoba is, hogy ne a vendéggel kelljen egy szobában aludni. Jól vagy. Hoznak egy törvényt, hogy egy személyes háztartás csak negyven négyzetméternél kisebb lakásban tartható fenn. Add el a lakásod, költözz egy lyukba, mert „hozunk egy törvényt, és ami eddig szabad volt, az mostantól nem szabad”. És ez szerinted jogos, és normális. Legalább próbálj meg gondolkodni! Ha nem megy, hát nem megy, azon nem lehet segíteni, de ne írj hülyeségeket.

gigabursch 2017.03.22. 13:41:53

@Túlélő ...:
S a horogkereszt hány ezer évvel régebbi, mint a Hitler?

De ez utóbbi üldözendő, míg a másik relativizálandó.

Ez a baj veletek. Mindig az a kettős mérce...

gigabursch 2017.03.22. 13:45:58

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
Főleg a magzathalálokat számítva.

János Kádár 2017.03.22. 13:46:49

Ez tényleg nagyon fontos probléma, vörös csillag egy sörcimkén... atyagatya... És az senkit nem zavar, hogy az a heineken sör, amit magyarországon árulnak, majdnem ugyanolyan moslékízű, minta a román csíki foslé??? A magyar sörkultúra nem létező fogalom, mert gasztronómiai analfabétáknak minek iható sört gyártani... Ez a legnagyobb problema és nem az, hogy mi van a cimkén, de ha már itt tartunk, a heineken cimkéje legalább esztétikus, jó dizájnú, ellentétben a csíki sör ügyetlen és minden esztétikát nélkülöző igénytelenségével.

Faszerkezet 2017.03.22. 13:47:36

@élhetetlen:

Nem.:D

Utolsó kísérlet.

Mondjuk szgetelőt gyártasz. Van egy receptúrád, levédeted és gyártod vidáman. Ez a te szerzett jogod.

Nahde a receptúrában azbeszt van. Igaz amikor te levédetted, akkor még senkinek semmi baja nem volt az azbesztel. És láss csodát, az azbesztet betiltják.

A te gondolatvilágod szerint akkor te tovább gyárthatod és forgalmazhatod az azbesztes termékedet. :D

Bobby Newmark 2017.03.22. 13:49:05

@EU zászlót mindenhova!: Kicsit fordítva ülsz a lovon. Inkább az tűnik kicsinyes fingreszelőnek, aki egy meglévő védjegyet próbál bitorolni, aztán pattog, mikor pofánbasszák.

élhetetlen 2017.03.22. 13:50:44

@conchita wurst: Nem, csak a névválasztással kiprovokálta, hogy az tiltassa le a nevet, akinek a nevét jogtalanul nyúlta le, haszonszerzés céljából. Ahogy manipulatív a Tiltott sör elnevezés is, ami nem igaz, mert legálisan forgalmazzák, nem éjszaka árulják pult alól, és ezzel a hazugsággal valószínű, hogy rendesen megugrott a forgalmuk. De veled erről nem kívánok tovább vitatkozni.

Attilajukkaja 2017.03.22. 13:50:55

@titan:
"hidd el, az embert rossz érzéssel tölti el, ha üres sörösüveget lát maga előtt"
Bocsi, picit elvesztettem a fonalat ....

@jandera:
"Mitől magyar?" Ő mondta."
:o))) Mármint Lénárd mondta? Na jó, de ki fizeti, kinek az alkalmazottja? A románoké vagy a hollandoké? Mert magyar érdekeltség nincs a cégben.

Attilajukkaja 2017.03.22. 13:59:56

@Faszerkezet:
"amikor te levédetted, akkor még senkinek semmi baja nem volt az azbesztel. És láss csodát, az azbesztet betiltják."
Akkor felül kell vizsgálni az engedély feltételeit. De iziben!
Ezt lehet kérni a Heinekennel szemben is, csak kicsit álságosnak tűnik miután a kormány már hosszútávú stratégiai egyezményt irt alá velük, ahol Szijjártó boldogan mosolyogva fényképezkedik a Heineken vezetőjével miközben az ajándék sörüket veszi át. Közben semmi új, veszélyes információ nem derült ki a vörös csillagról.

élhetetlen 2017.03.22. 14:19:21

@EU zászlót mindenhova!: „Ha a köcsög román Heinekenhez hasonló fingreszelő , kicsinyes idióták lennének, megtehetnék, de hálistennek nem azok.”. Nyugodj meg. És persze, minden ország beperelhetne minden országot, a darált hús megnevezésért, sőt az olaszok is a zöldségleves megnevezésért, stb. Termék névért nem lehet. Gondolkodj már. Ha az U Flekuban ettél olajban sült krumplis pogácsát, akkor sehol máshol nem süthetsz, például itthon krumplis pogácsa néven?

mpl 2017.03.22. 14:24:43

@Simon Ágnes:
remélem, aznap, amikor a hozzád hasonló idiótákat

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2017.03.22. 14:33:48

Különösebb elemzést nem igényel, és nem is ér az ügy. Két dolog látszik belőle: 1. A fidesz-bűnözők egyre hülyébbek lesznek, és 2. egyre több mindent megengednek maguknak.
Éz a helyzet még fokozódni fog. Tehát egyre hülyébbek lesznek (igen, még ennél is), és egyre pofátlanabbak. Még van rá 4 (újabb évük).
Utána meg, remélhetőleg úgy járnak, mint a "Kárpátok Géniusza".

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.22. 14:34:32

@Bobby Newmark: Milyen védjegylopásról beszélsz?? Két teljesen különböző hangalakról és logóról van szó. Csak egy erősen elfogult valaki tekintheti ezt védjegylopásnak, vagy egy alaposan megkent bíró..(Érdekes, két másik bíró nem tekintette annak)

www.foodandwine.hu/wp-content/uploads/2015/01/cikk2571.jpg

---

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.22. 14:42:12

@élhetetlen: Ebből is látszik, hogy mennyire értelmetlen a Heineken követelése, és mennyire elfogult a bírói döntés.
Az meg nem jogi kategória, hogy Áron bácsi hogyan kéri a sört a kocsmában. A két márka jól megkülönböztethető volt egymástól, és ez a lényeg. A hazai liberálidióták persze zsigerből a romániai multi mellé álltak. "Nem adhatok mást,csak mi lényegem."

élhetetlen 2017.03.22. 14:46:25

@Faszerkezet: „A név használata tiltott az ő számukra”. De nem Tiltott Nevű Sörre változtattak, hanem Tiltott Sörre. „Ezt nemtudom, én nem támogattam őket”. Nem keresem elő, pár napja volt, hogy Lázár, és Semlyén megy az Igazi Csíki Sörhöz látogatóba, és az adófizetők pénzéből ígértek támogatást nekik. „A német nép meg választott vezetőik eldöntik, hogy mi is legyen azokban a törvényekben”. Igen, a magyar nép által választott vezetők is eldöntik, csak ez egyre ijesztőbb.
Úgy tűnik, nem tudsz súlyozni. Az azbesztről kiderül, hogy veszélyes. Ha a szigetelő cég nevében szerepelt az azbeszt szó, akkor érdemes változtatnia, de nem kötelező, legfeljebb senki nem vesz tőle árut. Ha nem szerepelt ez a szó, akkor kiveszi az azbesztet, megtartja a cég nevét és a logót, és működik tovább. Nem mindegy, hogy a gyártástechnológiát, vagy a cég nevét és a logóját védetted-e le. És a Heinekennél csak a logóról van szó, nem a felhasznált alapanyagokról, és a címkén a vörös csillag nem okoz rákot. Egyre hülyébb példákkal jössz.

conchita wurst 2017.03.22. 14:47:05

@EU zászlót mindenhova!: 'A hazai liberálidióták persze zsigerből a romániai multi mellé álltak. '

igen, ezt az ügyet tulképp ezért is dobta be a fidesz

- hogy megint hülyét csináljon a taknyokból ezzel a gumicsonttal, a migri téma kicsit leült mióta nem parádéznak 10ezrével az ótópályán

conchita wurst 2017.03.22. 14:48:19

@élhetetlen: dugujj már el paraszt

a magyar szocialista párt neve meg szocialista a vezére meg egy milliárdos

arrafele csilingejjé román geci

cardiobascuralis 2017.03.22. 14:54:17

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
Te mit fogyasztasz?
Van még belőle?
Küldhetnél, mert amiket írsz, az alapján igen komoly tudatmódosító anyag lehet, az LSD a lófaszban sincs hozzá.

cardiobascuralis 2017.03.22. 15:00:13

@EU zászlót mindenhova!:
Seggfejkém, eltévesztetted a címzettet.
Ezeket magadnak írtad.

Kivéve talán az agyamputáltat, mert neked nincs mit amputálni, nem is volt soha.

Szóljál a Lendvay utcában, hogy küldjenek helyetted másik fidesztrollt, aki nem ennyire segghülye.

élhetetlen 2017.03.22. 15:09:37

@EU zászlót mindenhova!: Na, ez szép volt. Az, hogy a ciuc, és a csíki az teljesen más, és ez a lényeg, és az még a lényeg, hogy leszarod az ott élő Áron bácsit, aki a helyi kocsmában issza a sört, mert ott él. Mert ő nem jogi kategória, csak az a székely ember, akiért „elvileg” kiállsz, és Lázár is kiáll, miközben semmibe veszed. Ne sül le a bőr a képedről?

fumerin 2017.03.22. 15:11:19

Engem nem zavar a csillag, lehet vörös, sárga, pont nem érdekel. Az viszont kíváncsivá tesz, miért esett a "csillagos sör" minősége? Ihatatlanná vált, régen szerettem. :(

élhetetlen 2017.03.22. 15:14:47

@conchita wurst: Talán az anyáddal beszélj ebben a stílusban, hátha ő a közeledben van, és pofán tud csapni.

cardiobascuralis 2017.03.22. 15:20:49

@Faszerkezet:
Hát volt több Converse cipőm is, volt rajtuk csillag, de vörös egyiken sem, és nem is láttam még olyat.
De ezek szerint van.

Amúgy az a baj, hogy az összes példád szar.

@Zed is not dead yet:
Ez csak a magyar Heinekenre igaz. Hollandiában jót adnak.

@Attilajukkaja:
A sörmanufaktúrák többnyire 10-20, de inkább 10-nél kevesebb emberrel dolgoznak. Nézd meg pl. a Rizmajert, a Fóti sörfőzdét, a Legendát és hasonlókat Magyarországon. Azon lehet vitatkozni, hogy a sörük milyen (szerintem szar), de ők valóban manufaktúrák.
Ami 100-nál több embert foglalkoztat, az már bőven gyár, nem manufaktúra.

@EU zászlót mindenhova!:
Te sötét, ostoba faszkalap, a párizsi NEM francia termék, ráadásul Franciaországban eleve bolognese néven ismerik.
Tényleg szólj már a gazdádnak, hogy nem ennyire sík hülye faszt küldjön, aki egyetlen értelmeset sem tud hozzászólni.

@conchita wurst:
Szar, mi, Fidesz-seggnyaló, hogy porba tiporják az összes felhozott ökörségeteket?

Na, akkor még egyszer, a hozzád hasonló faszkalapoknak:

Vörös csillagozó fideszes seggfejek figyelmébe:

444.hu/2017/03/17/eddig-valamiert-nem-zavarta-a-kormanyt-a-strategiai-partner-heineken-voros-csillaga

Meg ezt is:
2010-2014.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/hirek/strategiai-egyuttmukodesi-szandeknyilatkozatot-irt-ala-a-miniszterelnokseg-es-a-heineken

"Stratégiai együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Miniszterelnökség és a Heineken"

Ki is vezeti a miniszterelnökséget? Csak nem valami Lázár János nevű díszfasz?

www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/a-miniszter/eletrajz

Ott látható a képeken Szíjjártó Petikétek is, szép nagy heinekenes vörös csillagokkal körülvéve.
Mivel épp pénzt tömtek a zsebébe, valahogy nem zavarta sem őt, sem a Lázár nevű díszfaszt.

Még mindig úgy érzitek, hogy jogosan ugattok, Fidesz-seggnyaló faszkalapok?

cardiobascuralis 2017.03.22. 15:22:20

@fumerin:
Mert régen azt ittad, amit Hollandiából importáltak, amióta meg pár éve megvették a soproni gyárat, azóta ott gyártják, és valóban fos.

cardiobascuralis 2017.03.22. 15:26:32

@EU zászlót mindenhova!:
Ja, és megszólalt a Fidesz agytrösztje is (dekódolom: a másik hozzád hasonló agyatlan seggfej):

Kósa: A Heineken vörös csillaga politikai jelkép, de a Converse-é nem

conchita wurst 2017.03.22. 15:27:41

@cardiobascuralis: a kormány azért szállt rá a veres csillagra mert a Heineken gecizett

Ezt soha senki nem tagadta, és nincs ezzel semmi probléma az égvilágon.

venszivar 2017.03.22. 15:50:05

Rohadnának meg viccktorék! Ezzel a szarsággal foglalkoznak, ahelyett, hogy a valós problémákkal foglalkoznának !!!

Faszerkezet 2017.03.22. 16:21:21

@élhetetlen:

Tehát akkor mégegyszer. Gyárthatod tovább??? Hát szerzett jogod van gyártani....

Nem, mert betiltották... Ez ellen fellebezhetsz, mehetsz különböző jogi fórumokra.... Ahol majd döntenek pro avagy kontra...

De egyébként amin te rugozól, ezen a szerzett jog, meg védelem meg a többi, na kb ezt söpri le, nemcsak nálunk, hanem az egész eu-ban a cigaretta ellenes törvények a doboz/ok/ kialakításáról. Pedig nekik is van mindenféle védjegyük, meg oltalmuk meg ésatöbbi.... Attól függetlenül szép faszán megmondja majd a törvény, hogy hogyan, milyen márkajelzést(Semilyet, a nevét ráírhatja), hova tehet a saját dobozára, hány százalékban.

Ha nem tetszik neki, pereskedik.... vagy kivonul a piacról és árulja a cuccát máshol, mondjuk Afrikában ahol nincs ilyen törvény...

@cardiobascuralis:
Nem baj ha nem érted a példát. Vagytok így akkor már ketten.

cardiobascuralis 2017.03.22. 16:39:16

@Faszerkezet:
Én értem, meg élhetetlen is, csak a példáid szarok.
Az a baj, hogy te nem érted őket.

@conchita wurst:
Te ostoba Fidesz-seggnyaló faszkalap, és akkor vajon miért nem volt probléma a vörös csillag, amikor 3 éve a gazdáid, akiknek a seggét nyalod, ott vigyorogtak a Heineken vörös csillagai előtt, amikor a stratégiai együttműködésre pénzt kaptak?
Na, erre válaszolj, faszfej!

És szerinted mennyire lesz védhető bármilyen EU-s bíróságon, hogy egyik cég vörös csillaga politikai jelkép, a másiké meg nem?
Ennyi eszetek van, agyatlan pöcsök.

Faszerkezet 2017.03.22. 16:43:12

@cardiobascuralis:

élhetetlen még a saját példáit sem érti szerintem. Különben nem ezeket hozná fel. Temeg..... mondjuk úgy, azt nem csodálom, ha úgy gondolod neki van igaza.:D

gyedmaróz 2017.03.22. 16:43:38

Attól hogy be vannak tiltva az önkényuralmi jelképek, az önkényuralmi történések megtörténtek egykor. Ez a történelem, a közös múltunk.
Anno voltak kísérletek "a múltat végképp eltörölni..." de ezek nem jártak sikerrel, mert ami nem megy az nem megy.
Eddig senkinek nem tűnt fel a veres csillag? Spét.
Én amúgy a horogkeresztes sört is meginnám, ha min. 5%-os és ízlik.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.22. 16:52:28

@cardiobascuralis: Mi van kismajom? Fehúztad magad, hogy beszoptad a nagybetűs dolgot, te buta segg ?

Nesze baszd meg, csodálkozz rá mégegyszer az ostobaságodra ,te sötét gazember:
www.markify.com/images/ctm/originals/007594559.JPG

Még annyit árulj el, hogy alapból vagy ennyire ostoba, vagy gyakorolsz hozzá..?:)

"a párizsi nem francia termék.."

valasz.hu/gasztronomia/mi-van-a-parizsiban-64205

"A vicc az, hogy a parizer még csak nem is népi demokráciánk vívmánya, mint mondjuk a bélszínroló. Francia szakácsok találták ki az 1900-as évek elején (alapja fehér borssal fűszerezett, főzéssel pépesített bikahús volt), és hidegkonyhás fogadásokon szolgálták fel. Aztán divatba jött."

Egyáltalán nem mondtam, hogy csak a franciák gyártanák, mindenesetre onnan ered..

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.22. 17:06:09

@élhetetlen: Ok, ez jó demagógra sikeredett Próbálj a tények és a valóság talaján maradni. Te most komolyan azt hiszed, hogy az egy jogi érvelés, hogy Áron bácsi hogyan kéri a sört a kocsmában?
Egyébként sztem eltérő árategóriában is vannak, bár nem tudom hogy mennyibe kerül a Ciuc, de azt tudom, hogy a Csíki sör elég drága.

élhetetlen 2017.03.22. 17:08:55

@Faszerkezet: Húh, nehéz az élet. Közben olvastam, hogy „élhetetlen még a saját példáit sem érti szerintem”. Mert te, az új jogosítvánnyal kapcsolatos felvetésedet érted. „Hát szerzett jogod van gyártani....Nem, mert betiltották...”. de jogod van a céged nevét, logóját használni. A cigi ügy. Én sohasem mondtam, hogy hülye törvényeket csak Magyarország képes gyártani. Az EU-s cigitörvény baromság, mert a Philip Morris nem fog nevet változtatni, csak az eladónak, és a vevőnek lesz nehezebb megtalálni a boltban. Komolyan gondolod, hogy ettől az összes dohányos leszokik, vagy a tini nem próbálja ki sorban a kaphatókat? És a cukor, minden kekszet egyforma barna zacskóban? Nem eszel többet kekszet, vagy megeszed az első barna zacskósat? Mások hülyesége nem menti a miénket. De ezzel, az elején idézett szöveggel, kiütötted magad nálam. Persze, te vagy az agy. Mert te érted magadat! Befejeztem.

amado 2017.03.22. 17:11:10

Vajon imádott kormányunknak muszáj beleugatnia két cég vitájába? Muszáj kitalált nemzeti értékekre/érdekekre hivatkozva pökhendi módon nekiugrani a románoknak és egy Magyarországra jócskán adózó multinak? És vajon muszáj megátalkodott bulldogként csimpaszkodnia saját hülyeségeibe? A fidesz sokadjára is elintézte, hogy Európa bohócai legyünk, a semmiért. Szép munka, fiúk...

conchita wurst 2017.03.22. 17:27:08

@cardiobascuralis: Azért nem volt probléma, mert 3 éve nem gecizett a heineken, most meg gecizik. Mit nem értesz?

Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.03.22. 17:28:35

@amado: A vilag legaljasabb huzasa, hogy a hejneken, kihasznalva a romaniai Magyar gyuloletet, a szelsosegessen elfogult romaniai birosagokkal bezaratta, a magyar a ceget, barmifele jogalap nelkul.
Az minimum elvaras, a hogy magyar kormany mindent tegyen meg ami csak lehetseges a hejneken ellen.

élhetetlen 2017.03.22. 17:33:18

@EU zászlót mindenhova!: Jaj, te nem demagóg. Meséld már el, hogy mi a különbség Ciuc megye, és Csík megye között, „Próbálj a tények és a valóság talaján maradni.”. Magyarországra vetítve, a Heineken megvette a soproni sörgyárat, a Soproni Világos márkanévvel együtt, aztán jön egy „ötletes” magyar, és elkezdi gyártani az Igazi Soproni Világost, és pampog, pereskedik, pedig mire fel mondja, hogy ő az igazi, a többi az valami gagyi. (Ebbe csak akkor megy bele valaki, ha egy olyan erős ember áll mögötte, mint Lázár, aki felhúzza fél Magyarországot). A csíki sör egy márka volt, amit ismertek, aztán jött az Igazi Csíki Sör, Ha ezt nem lehet jogilag megtámadni, akkor mit lehet? Gondolkodj már egy kicsit, ha nehéz is.

je suis Louis (törölt) 2017.03.22. 17:35:58

@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára: Ugyan, te is egy geci vagy, a sörömről meg szállj le

William Kidd 2017.03.22. 18:01:58

Engem nem zavar a voros csillagos Heineken, de csak akkor ha lesz horogkeresztes, nyilaskeresztes meg sarlo kalapacsos is. Igy fair. Ha meg nem, akkor menjenek a faszomba, rajuk nem vonatkozik a torveny a tiltott onkenyuralmi jelkepekrol? Mik ok, egyenlobbek az egyenlobbnel?!

Túlélő ... 2017.03.22. 18:18:43

@midnight coder: 520 millióan élnek az EU -ban és két millió migri jött eddig. Akkor mire fel is a nagy nácizás meg a hiszti?

je suis Louis (törölt) 2017.03.22. 18:32:45

@Túlélő ...: Arra lennék kíváncsi, mi lenne a mantrájuk, ha azt a 700 ezer embert aki pár hét alatt keresztülment az országon, feltartóztatják a balkánon és a balkán összeomlik. Kb a kannibálholokausztból kaptunk volna ízelítőt

conchita wurst 2017.03.22. 18:40:02

@Túlélő ...: Van azért vagy 20 millió arab meg 10 millió néger az EUban.

Persze 20 db. sem éri meg de mi is leszartuk a koszos cigányokat amíg jól ment a bolt.

conchita wurst 2017.03.22. 18:42:47

Már az osztrákok is fizetni akarnak az eltakarodó migriknek, nyilván minden németországból pénzért eltakarodott migri hozzájuk parkolt be.

Biztos jó bolt volt a willkommenskultur.

www.origo.hu/nagyvilag/20170322-ausztria-fizet-a-hazautazo-menekultnek.html

titan 2017.03.22. 18:44:37

@Attilajukkaja: csak viccelődtem erre reagálva: "Viszont azt eléggé abszurd felvetésnek tartom, hogy a Heineken a sörével a kommunizmust akarná propagálni bárhol is, és hogy a magyar embereket rossz érzéssel tölti el, amikor meglátják az üvegét. :o))))"

RedRum 2017.03.22. 19:21:41

Az igazság elhangzott mástól is...ha valamiért be kell tiltani a Heinekent, hát azért mert Magyarországon pont olyan fost árul, mint az "igazi csiki" , miközben Hollandiában tud rendeset is.....ja, az 5+EU lenne...

Janossz 2017.03.22. 19:45:09

260.-ik hozzászólás...
A magyar kormány úgy csinál hülyét magából, ahogy akar.
Most éppen így. Majd megírja a világsajtó, hogy ezek a kemény csávók, akik éppen a ruszkikkal akarnak atomerőmű-építésbe kezdeni, milyen allergiásak a csillagra....
De nagyon nem fog meglepődni a világ. Tőlük már semmitől.

gmihaly621 2017.03.22. 19:46:41

@élhetetlen: Van még valakinek hozzáfűzni valója, vagy tényleg így igaz, ahogy Te mondod ?

je suis Louis (törölt) 2017.03.22. 19:47:32

@RedRum: A Heineken egy középkategóriás sör, hogy azon belül milyen ízre az már szubjektív és nem egzakt fogyasztóvédelmi probléma, mivel nincs benne üledék, tiszta, nem tartalmaz nem odavaló anyagot stb... A Heineken más termékei mint a Soproni pl 10ből 8 ember számára vízízű. A Heineken sör jobb ezeknél a termékeknél. Akinek kényesebb az ízlése és magasabbak az igényei az nyilván a Culinaris-ba megy 800 ft-os sört venni. Bár akik itt a Heinekent fikázzák, szinte mind napról napra lövik a kommenteket, szóval jobb dolguk nincs, túl nagy jövedelmet nem termelnek, ez a fogalmazásból, irányultságból is látszik. Jó ha egy kőbányait, vagy löwenbraut megengedhetnek maguknak. Pár másodpercnyit szánakozok amikor meglátok egy Heineken fikakommentet aztán lépek tovább...:)

conchita wurst 2017.03.22. 20:06:30

@je suis Louis: prágában élek bemegyek akármelyik kocsmába jobb sör van mint a magyarországi heineken.

Csapolva a legdrágább Pilsnerért akár 450 ft-ot is elkérnek a mocskosok, de 350ért is jobb sör van -svijany, krusovice, gambrinus, staropramen- mint a sima heineken otthon. És ez persze a kocsmai ár, a bolti olcsóbb.

Persze nem csak a heineken szar hanem mind, a csíki is Magyarországon bort kell inni meg páleszt, sört csak nagy melegben, akkor úgyis tökmind1 milyen csak hideg legyen.

Ettől függetlenül a heineken magyargyülöletét meg kell torolni keményen, hogy megtanulja hol a helye.

élhetetlen 2017.03.22. 20:33:49

@gmihaly621: Nos. az internet tele van az előzményekkel, és itt van legalább 180 komment, hogy a szemét Heineken, mint hozzáfűzni való.…Aztán vagy végig gondolod, vagy nem.

cardiobascuralis 2017.03.23. 03:35:04

@conchita wurst:
Kivel, te hülye fasz?
Egy félig román, félig holland céggel.
Gecizik, mert megvédi a saját terméknevét.

Baszd meg, ti olyan gerinctelen, takony férgek vagytok a gazdátokkal együtt, hogy hozzátok képest a meztelen csiga egy gerincoszlop.

@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:
Te meg még segghülye is vagy fentieken túl.

@William Kidd:
Magyarul te is egy agyatlan, ostoba fasz vagy.
Szép vallomás volt.

gmihaly621 2017.03.23. 10:24:23

@élhetetlen: Minden esetre az, hogy a Heineken Ciuc Premiumját inkább isszák és sajátjuknak tartják a helyi magyarok, míg az Igazi Csíki lóhúgy, az gyenge érv. Aminthogy az is visszás, hogy a Heineken a román nevet használja, az Igazi a magyart, mégis beadott ellene keresetet a multi - miért is ? Szóval legalább 999 sebből vérzik ez az egész.

élhetetlen 2017.03.23. 16:13:43

@gmihaly621: Biztosan igazad van, az sokkal hihetőbb, hogy a Heineken úgy beijedt a konkurenciától, hogy az Igazi Csíki Sör által gyártott termékek közül EGYNEK a névhasználatát vitatja. (Az, hogy a Heineken a megye román nevét használja, még Ciuc megye, vagy Csík megye nem lesz két különböző terület, és a sör neve a területre utal. Az Igazi szöveg meg szemétség, nem csak a Heinekennel kapcsolatban, hanem az összes Csík megyében létező, tényleg kézműves sörgyártóval szemben is. Ez ugyan nem volt 999 érv, de tőlem ennyire telik).

Attilajukkaja 2017.03.23. 17:53:48

@titan:
"csak viccelődtem"
Akkor jó! És én kérek bocsánatot, hogy nem kapcsoltam azonnal. :o)

gmihaly621 2017.03.23. 19:15:53

@élhetetlen: És mit szólsz Lézer Janinak az ügyben tett megnyilvánulásaihoz, pölö, hogy az "Igazi" egy magyar vállalkozás ? És ahhoz, hogy személyesen utazik el Csíkba ?

élhetetlen 2017.03.23. 23:57:24

@gmihaly621: Hát, ez az, erről beszélek. Van még pár kézműves sörfőzde Magyarországon is, nyilván Csíkban is, akiket senki nem támogat, megélnek. Valahogy nem fér bele a gondolatmenetembe, hogy Lázár most csak a székely kisvállalkozót (aki nem kisvállalkozó, és nem kézműves sört gyárt) akarja megvédeni a gonosz román kormánytól, (sőt anyagi támogatást is ígértek,) merő magyarságszeretetből. Erről ennyit. Miért, neked mi a véleményed, mert azt írtad, „Aminthogy az is visszás, hogy a Heineken a román nevet használja, az Igazi a magyart, mégis beadott ellene keresetet a multi - miért is ? Szóval legalább 999 sebből vérzik ez az egész„, tehát nyilván nem értesz velem egyet. Hol látod nálam a logikai bukfencet?

cardiobascuralis 2017.03.24. 01:40:11

@gmihaly621:
"ahhoz, hogy személyesen utazik el Csíkba ? "
Ehhez azt, hogy egy populista faszkalap, aki nektek díszeleg, mert tudja, hogy mindig van pár hozzád hasonló elmebeteg fasz, aki csak ezt nézi.

Amúgy meg Romániában mitől magyar egy vállalkozás, pláne egy olyan, aminek 50%-a holland kézben van?
Mennyi adót fizet Magyarországnak?

Attilajukkaja 2017.03.24. 10:51:01

@vitéz Beverneky:
Basszus! :o)))
Ez a félhold tényleg ott díszeleg a Csíki Sör üvegén!!!!! Nemsokára akkor Kövér is kitűzi a Parlamentre?
Mondjuk nem tudom, hová, mert a székely zászló az EU-s helyére került. Szóval lehet találgatni! :o))))

Attilajukkaja 2017.03.24. 10:53:15

@gmihaly621:
"személyesen utazik el Csíkba ?"
Éppen itt az ideje, hogy Lázár elhúzzon a csíkba!

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.25. 21:57:11

@élhetetlen: Csak ott sántít az okoskodásod, hogy a romániai esetben nem az "Igazi Ciuc" volt a székely sör a cimkéjén, hanem egy egész más betűsor.

" A csíki sör egy márka volt, amit ismertek, aztán jött az Igazi Csíki Sör, Ha ezt nem lehet jogilag megtámadni, akkor mit lehet? Gondolkodj már egy kicsit, ha nehéz is."

Hazugság. a Heineken által gyártott sörön nem az szerepelt, hogy "Csíki Sör", hanem csak ennyi "Ciuc". Nem lehesz annyira ostoba, hogy ne tudd megkülönböztetni az "Igazi Csíki Sör" nevű márkát, a "Ciuc" elnevezésű márkától..

élhetetlen 2017.03.25. 23:13:27

Értelmetlen vita, mert ha nem fogadod, el, hogy a Ciuc az Csík, azaz a Ciuc sör az Csíki sör, függetlenül attól, hogy még prémiumnak is nevezik, akkor még el kéne fogadnod, hogy az „Igazi” jelzőre semmi nem jogosítja fel őket, mert ez sérti az összes többi csíki sörgyártót, mert azt jelenti, hogy az összes többi gagyi. Már írtam a Soproni Világos vs Igazi Soproni Világost, de nem akarod érteni.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.26. 11:45:17

@élhetetlen: Nem fogadom el, ahogy két román bíró sem fogadta el ezt a baromságot..Arra azért kíváncsi leszek, hogyha mondjuk egy EU-s bíróság Lénárdék javára dönt, azt hogy fogod feldolgozni.. Sztem tudathasadásos állapotba kerülsz...:))

" Már írtam a Soproni Világos vs Igazi Soproni Világost"

És ez mennyiben analóg a Ciuc vs Igazi Csíki Sör párossal?? Az analógiád akkor állna fenn, ha Lénárdék azt írták volna a sörükre,hogy "Igazi Ciuc"
Ne tölts ki iq tesztet, mert nem lesz túl sok sikerélményed..:))

élhetetlen 2017.03.26. 15:49:16

@EU zászlót mindenhova!: A bírói döntések nem érdekelnek, itthon is van jó pár furcsa döntés, amiknek semmi köze az igazsághoz. „Az analógiád akkor állna fenn, ha Lénárdék azt írták volna a sörükre,hogy "Igazi Ciuc"”. Mert szerinted a Ciuc és Csík az két különböző terület, hiába mondom, hogy nem, és a sör nevében mind a két szó a területre, megyére utal. Most kezdhetném, hogy Csík megyében, valamelyik faluban, egy utcában lakik egy magyar család, és egy román, akkor hiába mondja az egyik, hogy Ciucban lakik, a másik, hogy Csíkban, attól még ugyanott laknak, egy utcában. A képességeim miatt meg ne aggódj, ne is minősíts, ragyogóan megéltem a logikámból. És, ha küldesz egy e-mail címet, szívesen lefotózom a diplomáimat, hogy ne bemondásra kelljen elhinned.

2017.03.26. 22:26:13

@élhetetlen: (aki a diplomáival erőlködik egy blogon ammá ciki!)

élhetetlen 2017.03.26. 23:07:11

@vitéz Beverneky: Na, a másik IQ bajnok beszállt erősítésnek. Nem tűnt fel, hogy több körön keresztül érveltem, és csak akkor írtam ezt, mikor „EU zászlót mindenhova!” azzal jött, hogy „Ne tölts ki iq tesztet, mert nem lesz túl sok sikerélményed..:))”. És nem soroltam a diplomáimat, csak azt írtam, hogy privátban szívesen megküldöm. De kezdem belátni, hogy logikátok kikezdhetetlen, mert nincs. Nem baj.

élhetetlen 2017.03.26. 23:20:27

@vitéz Beverneky: Még valami. Persze, megtehettem volna, hogy sem neki, sem neked nem válaszolok, de ezt mindketten úgy éltétek volna meg, hogy hú, de jól lenyomtatok a vitában, és ez tovább erősítette volna az egyébként alaptalan önbizalmatokat, ami senkinek sem jó.

élhetetlen 2017.03.26. 23:39:19

@vitéz Beverneky: Én meg rád. Akkor rendben vagyunk? Miért is írtál nekem?

Attilajukkaja 2017.03.27. 12:50:46

@élhetetlen: @vitéz Beverneky:
Alapjában nem értem, min vitáztok. :o)

2017.03.27. 15:47:00

@Attilajukkaja: én semmin, csak undorodom a diplomái számával dicsekvő pondróktól.
pláne azóta mióta magyarországon a focisták akadémián tanulják a földönhempergést :o)
tudom nagy "m" :o)

Attilajukkaja 2017.03.27. 15:47:25

"Megegyezett a Heineken a Csíki Sörrel" [index]
Na basszus! Akkor most kereshetünk egy újabb ellenséget, mert ez sem vált be. :o))))

2017.03.27. 15:50:42

@vitéz Beverneky:
mióta a kedves vezér átvette az orosz oktatási rendszert, mindenki sokdiplomás akadémikus, minta a cccp-ben.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.29. 09:54:30

@élhetetlen: Maradt a Csíki Sör.. Hogy fogod ezt feldolgozni? Bojkottot hirdetsz..?:)))
Azt a hülyeséget nem tudom, hogy honnan szedted, hogy egy tájegységhez csak egy márka tartozhat. Ennek semmi köze a védjegy oltalomhoz,Aahogy ezt már korábban az EU-s védjegyekért felelős bíróság ki is mondta..
A lényeg, hogy nem lehet azonos betűsor, és hangalak, valamint túlzott hasonlóság a két cimke között. Lénárd söre esetében legfeljebb az "igazi" kitétel támadható.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.29. 09:56:15

@Attilajukkaja: Ha a kormány nem avatkozik be, nem lett volna megegyezés..A vörös csillag ügye továbbra is napirenden lesz..

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.29. 10:01:29

@élhetetlen: " A képességeim miatt meg ne aggódj, ne is minősíts, ragyogóan megéltem a logikámból. "

Hát sajnos ezt itt nem sikerült bemutatnod. Szánalmas, hogy ilyen emberkék diplomához juthatnak. Tényleg gond van az oktatási rendszerrel, most már belátom..:) (Azért remélem, hogy nem jogi diplomával rendelkezel, mert az tényleg nagyon ciki lenne..:)

élhetetlen 2017.03.29. 11:56:27

@EU zászlót mindenhova!: Hát, igen, te remekeltél logikákából. Ezt írtam, és végig ez próbáltam magyarázni: „el kéne fogadnod, hogy az „Igazi” jelzőre semmi nem jogosítja fel őket, mert ez sérti az összes többi csíki sörgyártót, mert azt jelenti, hogy az összes többi gagyi. Már írtam a Soproni Világos vs Igazi Soproni Világost, de nem akarod érteni.”. És most ezzel jössz: „Lénárd söre esetében legfeljebb az "igazi" kitétel támadható.”. A logika meg fura dolog, mert elmagyarázhatsz valamit logikusan, ha a másik nem képes megérteni, akkor azt mondja, hogy te beszélsz hülyeséget. „Azt a hülyeséget nem tudom, hogy honnan szedted, hogy egy tájegységhez csak egy márka tartozhat”. Sehonnan. Soproni is van több, mint tíz féle, védett márkanévvel, én azt mondtam, hogy jogtalan lenne kijönni az Igazi Soproni névvel. De minek magyarázom, eddig sem értetted.
„Szánalmas, hogy ilyen emberkék diplomához juthatnak”. Te viszont olyan penge vagy, hogy, gondolom, nem sértettek meg holmi diplomákkal, mert az rajtad már csak rontott volna.

Attilajukkaja 2017.03.29. 17:27:30

@EU zászlót mindenhova!:
"Maradt a Csíki Sör."
De nem az IGAZI Csíki Sör. A Heinekennek pont az volt a baja, hogy azt akarták sugallni, hogy a vörös csillagos nem is igazi, csak a félholdas.
Már az elején változtatniuk kellett volna ezen és levenni a címkéről, hogy Igazi, nem pedig kavarni a szart. A vége így is, úgy is az lett, de Orbánéknak persze bele kellett szólniuk, ami nem is rájuk tartozik, csak hogy szítsák a mélymagyarkodók hangulatát és eltereljék a figyelmet a valódi bajokról.
A vörös csillag problémája pedig feledésbe merül, mint a vasárnapi bezárás.
süti beállítások módosítása