Nyaralás - Külföld, vagy belföld?
2015. július 29. írta: Despota

Nyaralás - Külföld, vagy belföld?

csaladi_nyaralas.jpg

Itt a nyár, (többnyire) tombol a kánikula, aki teheti, valamelyik vízparton sütteti a hasát, vagy épp a hegyekben hűsöl. Persze akadnak szép számmal, akik egyáltalán nem tudnak kikapcsolódni ilyenkor sem, mert vagy nem tudnak elszakadni a munkájuktól, vagy épp anyagi helyzetük nem teszi ezt lehetővé. Azok, akik rendelkeznek kellő erőforrással, rengeteg lehetőség közül választhatnak, nyitva áll a világ, szinte bárhová el lehet jutni, csak győzze az ember megfizetni.

De vajon hová érdemes elutazni? Zöld-foki-szigetek, vagy Korfu, netán Hévíz, vagy Zalakaros? Külföld, vagy belföld a nyerő? Ne felejtsétek, a döntés ezúttal is a Ti kezetekben van!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr327662436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hattáb 2015.07.29. 20:32:06

Egyértelműen belföld.A Balaton szuper csak süssön a nap egy hétig. Ha nem, akkor ott a temérdek gyógy és élményfürdő.Jó utak, gyors közlekedés,saját fizetőeszköz, érted a nyelvet,biztosítva vagy. Szolid - kellemes kirándulóhelyek, pincesorok,nemzeti történelmi emlékhelyek.

funfun 2015.07.29. 21:30:12

@Hattáb: "érted a nyelvet" - talán nem ártott volna rendesen megtanulni egy idegen nyelvet, nem? Mondjuk az angolt. A nemzeti történelmi emlékhelyek meg micsodák? Turul szobrok? Vagy gyászos Trianon emlékoszlopok? Már bocs, de nyaraláskor nem ez érdekel. Sem a balatoni hekk, mint nemzeti eledel.
Persze, jó itthon is nyaralni, szoktunk is járni, de külföldre járni is nagyon jó, mert legalább látja az ember a különbséget a "magyaros vendégszeretet" (ami legtöbbször valami lehúzás) és a külföldi vendéglátás között.

Hattáb 2015.07.29. 22:08:23

@funfun: Tehát szerinted azért kellene tökéletesen beszélnem angolul, hogy ideális turista lehessek külföldön ugye? Történelmi emlékhelyek?
Úgy gondolom hogy először magyarul kell megtanulni és a saját hazánk (mond ez valamit?) nevezetességeit kell szemügyre venni...Lehet persze helyette HIV fertőzött néger prostikkal alkudozni Tenerifén,hiszen kinek a pap kinek a papné...Ha meg lehúztak valahol akkor balfasz vagy...Étel itallap mindenhol van,ha nincs, felállok az asztaltól.

Cimili 2015.07.29. 23:46:41

@Hattáb: Miféle pincesorok? Engem ugyan nem érdekelnek a pincesorok, a bort meg utálom. Menjek a Balatonra? Ilyen időben ami most van, ilyen enyhe télben?????? Napfény, tenger, na az kell nekem a jó nyaraláshoz.
süti beállítások módosítása