Bolondok napja - Vicces, vagy bántó szokás?
2015. április 01. írta: Despota

Bolondok napja - Vicces, vagy bántó szokás?

april-fool.jpg

Április elseje a hagyományok szerint a tréfás ugratások és apróbb szívatások napja. Eredete a 16. századi Franciaországba nyúlik vissza, de manapság is igen népszerű. Ilyenkor mindenki igyekszik egy kicsit kitolni a barátaival, ismerőseivel, de ajánlatos a sajtó, a rádió, a televízió és a világháló híreit is fenntartással kezelni. Aki szeretne ihletet meríteni, az látogasson el ide, aki pedig fél, hogy megviccelik, jobb, ha ma nyitott szemmel jár, vagy otthon marad és bebújik az ágy alá.

De vajon hol van a humor határa? Egyáltalán tényleg annyira szórakoztató a 24 órán át tartó poén és tréfa-cunami? Vagy ellenkezőleg, az egész egy bárgyú és olykor kifejezetten sértő szokás, amelyet jobb lenne inkább elfelejteni? A döntés ezúttal is a Ti kezetekben van!

A DÖNTÉS

A bejegyzés trackback címe:

https://nagydontes.blog.hu/api/trackback/id/tr507325664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása